Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Cheerble Ball PE interaktiivne lemmikloomapall (roheline)

Cheerble Ball PE interaktiivne lemmikloomapall (roheline)
Laos
  • 37.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 12.66 €
Kaubamärgid Cheerble
Kauba ID: 1458859
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Interaktiivne pall lemmikloomadele Cheerble Ball PE (roheline).

Interaktiivne Cheerble pall on ideaalne kaaslane teie lemmikloomale, kui olete eemal! Mänguasi lülitub automaatselt sisse – vaid ühe puudutusega. Sellel on 3 töörežiimi, nii et saate selle tegevust edukalt oma lemmikloomaga kohandada. Lisaks on see varustatud intelligentse takistuste vältimise anduri ja IP65 veekindluse reitinguga. See on valmistatud vastupidavast ja kulumiskindlast materjalist, mis on lemmikloomadele ohutu.

Erinevad töörežiimid

Pall on varustatud kuni 3 režiimiga - tavaline, õrn või passiivne, nii et saate hõlpsalt kohandada selle toimimist vastavalt oma lemmiklooma vajadustele. Nupu värviline taustvalgus teavitab teid valitud režiimist piisavalt. Olenemata sellest, kas su karvane on laisk või energiline, leidub talle alati sobiv režiim!

Nutikas koerakaaslane

Sisestage tasakaal lõbu ja lõõgastuse vahel! Interaktiivne mänguasi hüppab ja keerleb, et julgustada teie lemmiklooma mängima. Seejärel lülitub see 10 minuti pärast automaatselt 30 minutiks välja ja läheb unerežiimi. Teie lemmikloom saab palli igal ajal hõlpsalt aktiveerida – lihtsalt puudutage seda!

Hoolikalt läbimõeldud disain

Cheerble pallil on uuenduslik automaatne takistuste vältimise süsteem, nii et te ei pea muretsema, et see kogemata mööbli alla kinni jääb. Samuti on see IP65 veekindel, nii et saate selle hõlpsalt koeraga jalutades vette viia või vajadusel voolava vee all pesta.

Töökindel aku

Toode on varustatud vastupidava 300 mAh akuga. See võimaldab teil mängida kuni 4 tundi! Saate uuendada oma energiat kasutades USB-kaablit, mille leiate komplektist. Laadimine ise omakorda ei võta palju aega – umbes 1 tunni pärast saab teie lemmikloom seda taas mängimiseks kasutada.

Ohutu lemmikloomadele

See on valmistatud vastupidavast TPU ja PCU plastikust ja looduslikust kummist, mis on lemmikloomadele täiesti ohutu. Katte paksus (5-7 mm) võimaldab pallil teistest tunduvalt kauem vastu pidada ning kaitseb ka igemete ja hammaste kahjustuste eest.

Sisaldab

  • interaktiivne pall
  • laadimiskaabel
  • Kasutusjuhend
Tootja Rõõmsameelne
Mudel Vihane pall PE
Värv Roheline
Sihtmärk Koerad
Materjal Looduslik kumm + TPU + arvuti
Suurus 78 mm
Kaal 238 g
Aku 300 mAh
Laadimisaeg umbes 1 tund
Kasutusaeg 4 tundi

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles