Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Check Point Software Technologies Harmony Browse, 2 aastat Viirusetõrje turvalisus 1 litsents(id) 2 aastat

Check Point Software Technologies Harmony Browse, 2 aastat Viirusetõrje turvalisus 1 litsents(id) 2 aastat
Laos
  • 110.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 37 €
Kauba ID: 1791449
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Revolutsioon veebiturvalisuses
Kaugtöötajad seavad sageli oma organisatsioonid tahtmatult ohtu, külastades andmepüügisaite või laadides alla pahavara. Harmony Browse on kaasaegne veebiturbelahendus, mis pakub tugevaimat kaitset veebipõhiste rünnakute vastu, ilma et see kahjustaks töötajate tootlikkust.

Harmoonia sirvimine
Tagab veebiturbe uuendusliku NanoAgent® abil brauseris, kontrollides kogu lõpp-punkti SSL-liiklust ja takistades pahatahtlikku käitumist.

Hoiab ära nullpäeva
Rünnakud brauserite vastu
Blokeerib andmepüügirünnakud, pahavara allalaadimised, mandaatide taaskasutamise ja juurdepääsu piiratud saitidele

Kiire ja turvaline
Veebijuurdepääs
Hoiab töötajad tootlikuna ja turvaliselt ilma masendavate latentsusprobleemideta

Säilitab kasutajate
Interneti privaatsus
GDPR-iga ühilduv Harmony Browse tagab, et kasutajate sirvimisajalugu jääb privaatseks

Veebiturbe reeglid on muutunud
Koroonaviiruse pandeemia tõttu kaugtööliste arvu geomeetriline kasv tõi 2020. aasta esimesel poolel kaasa andmepüügi ja pahavara rünnakute arvu 3900% kasvu. Kaugtöötajad seavad organisatsioonid ohtu, laadides tahtmatult alla nakatunud faile ja külastades andmepüügisaite. Harmony Browse on esimene veebiturbelahendus, mis pakub tugevaimat kaitset veebipõhiste rünnakute vastu, ilma et see kahjustaks töötajate tootlikkust.

Kiire, privaatne ja turvaline juurdepääs veebile
Harmony Browse'iga hõõrdumatu sirvimiskogemusega töötavad töötajad tööviljakalt, kuna SSL-liiklust kontrollitakse lõpp-punktis ja seda ei suunata ümber. Kuna sirvimisajalugu jääb privaatseks, saavad organisatsioonid hõlpsasti järgida andmeprivaatsusreegleid.

Brauser NanoAgent® tagab veebiturvalisuse
Harmony Browse'i uuenduslik ja suure jõudlusega arhitektuur pakub oma võimsat turvakaitset brauseris oleva NanoAgent®-i kaudu, kus kontrollitakse veebiliiklust ja blokeeritakse ohud.

Viis kohustuslikku Interneti-juurdepääsu kaitset
Kaugtööga kaasnevad täiendavad riskid, kuna kasutajad sirvivad veebi väljaspool ettevõtte tulemüüri. Lugege Check Pointi turvalise Interneti-juurdepääsu juhendit ostjale, et mõista uusimaid ohte ja 5 peamist kaalutlust optimaalse lahenduse valimisel.

Uued veebiturbenõuded: hoidke kaugtöötajad turvaliselt ja produktiivselt
Vaadake uuesti veebiseminari, kus Check Pointi evangelist Brian Linder arutleb Interneti-põhiste ohtude uue laine üle ja selle üle, kuidas Harmony Browse pakub kasutajatele kiiret, privaatset ja turvalist veebijuurdepääsu teadaolevate brauserite vastu suunatud rünnakute vastu.

Harmony Browse integreerub Check Point SASE-ga
Harmony Connect, Check Pointi lahendus Secure Access Edge (SASE), ühendab pilvepõhise kaitse ja Harmony Browse'i pakutava brauserisisese kaitse. Need kaks kihti töötavad, et pakkuda ülimat turvalisust ja elegantset kasutuskogemust.Check Point Software Technologies Harmony Browse, 2Y. Litsentsi kogus: 1 litsents(id), Litsentsi tähtaeg aastates: 2 aastat. Levitamise tüüp: allalaadimine

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles