Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Celestron Outland 8x25 Comp Katusebinokkel BaK-4 Must

Celestron Outland 8x25 Comp Katusebinokkel BaK-4 Must
Laos
  • 104.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 35 €
Kaubamärgid Celestron
Kauba ID: 1807349
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Celestroni poolt teieni toodud keskmise suurusega Outland X-seeria on loodud vastama iga õueharrastaja vajadustele, alates linnuvaatlejatest ja jahimeestest kuni spordisõpradeni kuni reisijateni. Kõrge eraldusvõime ja suure kontrastsusega vaadete saamiseks on optika mitmekihiline. Prisma on valmistatud BaK-4 klaasist, et tagada teile parem värvitruudus.

Kummikattega Outland X võimaldab kasutada karmi ja karmi käsitsemist ning binoklid on vee- ja udukindlad ning lämmastikukindlad, et seda saaks kasutada iga ilmaga. Suured teravustamisnupud muudavad teravustamise lihtsaks ja täpseks ning üles keeratavad silmaklapid võimaldavad silmade reljeefi kiiret reguleerimist, et saavutada kogu vaateväli.

Binokli külge on eelkinnitatud mugavad lõksud, et need oleks kasutusvalmis. Objektiivi katted on poolkinnitatud, et need ei läheks 42 mm suuruste puhul kaduma. Statiivi adapteri keermed on 42 mm suuruste puhul kaasas. Kõik ülaltoodud esemed on kerge ja ergonoomilise disainiga, mis tagavad maksimaalse mugavuse.

Celestroni poolt teile toodud Outland X on saadaval neljas suuruses ja sisaldab laia binokli rihma ja pehmet kaitsvat kandekotti. Outland X Compact Room Prism Series on mitmekülgne binokkel ja suurepärane väärtus, muutes selle ideaalseks valikuks kõigiks teie väliseiklusteks! Celestron Outland 8x25 Comp Roof. Suurendus: 8x, Objektiivi läbimõõt: 2,5 cm, Prisma tüüp: BaK-4. Kaal: 311,84 g

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles