Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Catlink Scooper Young Version intelligentne isepuhastuv kassiliivakast

Catlink Scooper Young Version intelligentne isepuhastuv kassiliivakast
Laos
  • 302.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 101 €
Kaubamärgid Catlink
Kauba ID: 1456661
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Isepuhastuv tualett kassidele Intelligent CatLink Scooper (noortele)

Sa ei pea enam ise oma kassi järelt koristama! CatLinki nutikas liivakastis on 13-liitrine liivakonteiner ja see tagab automaatse puhastamise vaid 200 sekundiga. Sellel on 2 töörežiimi ja see on loodud teie kassi kaitsmiseks. See väldib ka ebameeldiva lõhna probleemi. Samuti paistab see silma oma elegantse, kaasaegse disaini ja suhteliselt väikese mõõtme poolest. Sobib kassidele kaaluga 1,5-10 kg. Komplektist leiate ka prügikasti rulli prügikotte.

2 režiimi vahel valida

Kohandage liivakast vastavalt oma vajadustele. Seade pakub 2 töörežiimi. Automaatrežiimis algab puhastamine automaatselt 5 minutit pärast kassi liivakasti kasutamist (ainult siis, kui teie lemmikloom on lahkunud). Kui eelistate otsustada, millal liivakast peaks tööle hakkama, valige käsitsi režiim. Kui olete seda teinud, saate puhastamise alustamiseks igal ajal nuppu vajutada.

Mahukas prügikonteiner

Jäätmekonteineri maht on koguni 13L, millest piisab kuni 14 päevaks kasutamiseks ühe kassi poolt või ca 7 päevaks 2-3 kassile. Tänu sellele ei pea sa enam iga päev liivakasti koristama, samuti võid muretult minna mitmeks päevaks reisile. Prügikonteiner asub seadme esiosas, muutes selle tühjendamise palju lihtsamaks. Lihtsalt tõmmake sahtel välja, visake vana prügikott minema ja sisestage uus.

Kiire puhastamine – täiteaine lihtne vahetamine

Liivakast sobib ideaalselt ka kodudesse, kus on rohkem kasse. Seda saab puhastada vaid 200 sekundiga, mis tähendab, et ükski lemmikloom ei pea selle kasutamist liiga kaua ootama. Ka voodipesu vahetamine on lapsemäng ja kiire. Lihtsalt tühjendage liivaalus, vajutades nuppu, seejärel lisage värsket allapanu, kuni tase ei ületa liivasalve sees nähtavat joont.

Vabane ebameeldivast lõhnast

CatLinki nutikas liivakast aitab unustada ka ebameeldivad lõhnad. Seade on väga tihendatud, mis takistab tõhusalt lõhna levikut. Sellel on ka aktiivsöe- ja polümeerfilter, mis püüab kinni ja neelab ebameeldiva lõhna tekitamise eest vastutavad osakesed.

Teie lemmiklooma turvalisuse huvides

Ärge muretsege oma kassi ohutuse pärast. Seade on varustatud täpsete anduritega, mis tuvastavad vähemalt 1,5 kg kaaluvate loomade olemasolu. See tähendab, et kui teie lemmikloom läheb kasvõi natukenegi liivakasti, lakkab see automaatselt töötamast ja jätkab lemmiklooma lahkumisel. Lisaks kaitseb täiendav andur teie kassi võimaliku kägistamise eest. Samuti on liivakast välja töötatud nii, et oleks välistatud prügikonteineri ümbermineku oht.

Läbimõeldud disain

Seadmel on kaasaegne disain, tänu millele täiendab see suurepäraselt iga ruumi ega sega selle paigutust. Samuti ei võta see korteris liiga palju ruumi. See võtab enda alla vaid 0,3 m2, mis annab lemmikloomadele palju ruumi. Kandik on valmistatud kvaliteetsest polüpropüleenist ning seda on lihtne lahti võtta, puhastada ja seejärel vajadusel uuesti kokku panna. Märkus. Ärge peske seadme alust.

Kasti

  • Nutikas liivaalus
  • Toiteadapter
  • Prügikottide rull
  • Kasutusjuhend

Spetsifikatsioon

Bränd CatLink
Nimi WC-pott CATLINK AI (noor versioon)
Mudel CL-03
Soovitatav pesakond Bentoniit
Materjal Polüpropüleen
Sissepääs 12 V/2 A
Nimipinge 12 VDC
Hinnatud jõud 1 W (ooterežiim) / 5 W (töö)
Töötemperatuur 0-35°С
Sobilik Kassid kaaluga 1,5-10 kg.
Kaal 10 kg
Mõõtmed 60x58x71 cm
Värv Hall

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles