Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Catlink Pro-X standardversiooni intelligentne isepuhastuv kassiliivakast

Catlink Pro-X standardversiooni intelligentne isepuhastuv kassiliivakast
Laos
  • 428.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 143 €
Kaubamärgid Catlink
Kauba ID: 1459423
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Catlink Pro-X standardversiooni nutikas isepuhastuv kassiliivakast

Te ei pea enam aega raiskama kassi järel koristamisele. Catlink Pro-X nutika kassiliivakasti standardversioon puhastab ennast vaid mõne minutiga. Sellel on kuni 4 töörežiimi ja see on teie lemmiklooma jaoks täiesti ohutu. See on varustatud suure, koguni 13-liitrise jäätmemahutiga ning puhtuse eest hoolitseb kolmekihiline desodoreerimis- ja steriliseerimissüsteem. Catlinki rakendusega saate mugavalt oma liivakasti kaugjuhtimisega juhtida, samuti saada kasulikke teateid või pääseda ligi oma kassi tervise kohta käivatele aruannetele. Catlinki seade on hoolikalt disainitud. Liivakasti saavad hõlpsasti kasutada nii väikesed kui ka suured kassid - kaaluga 1,5 kg kuni 10 kg.

Koguni 4 töörežiimi

Kohandage liivakasti jõudlust oma ootustele vastavaks. Seadmel on koguni 4 töörežiimi, mida saab mugavalt muuta rakendusest või spetsiaalsest nupust. Käsirežiim võimaldab teil liivasalve käsitsi käivitada ja peatada. Taimer võimaldab teil määrata tunnid, mille jooksul seade peaks töötama. Kas soovite, et liivakast hakkaks teatud aja möödudes pärast selle kasutamist automaatselt puhastama? Valige režiim "Auto" ja otsustage ise, mis aja pärast puhastamine algab (1/3/5/10/30 minutit). Režiim "Tühjenda" võimaldab prügisalve tühjendada – vajutage lihtsalt vastavat nuppu.

Usaldusväärne puhastus

Seade võimaldab tõhusat puhastamist lühikese aja jooksul, nii et kui teil on rohkem kasse, ei pea ükski neist liiga kaua oma järjekorda ootama. Liivakast kasutab mustuse tõhusaks eraldamiseks täiustatud filtreerimissüsteemi. Kolmekihiline intelligentne desodoreerimis- ja steriliseerimissüsteem omakorda hoolitseb meeldiva lõhna eest 24 tundi ööpäevas. Jäätmemahuti mahutavus on 13 liitrit, nii et saate seda hõlpsalt tühjendada vaid kord kahe nädala jooksul.

Ärge muretsege oma lemmiklooma ohutuse pärast

Catlink Pro-X standardversiooni Smart Litter Box on lemmikloomadele täiesti ohutu. Mitmekihiline kaitsesüsteem tähendab, et te ei pea liivakasti kasutamise ajal muretsema, et teie kassiga midagi juhtub. Täpsed andurid tuvastavad teie lemmiklooma olemasolu usaldusväärselt. Mida see tähendab. Kui teie kass astub puhastamise ajal liivakasti, katkeb tema töö koheselt. Lisaks on kandik konstrueeritud nii, et selle ümbermineku oht oleks minimaalne.

Hankige rakendusega rohkem funktsioone

Kas soovite juurdepääsu veelgi rohkematele funktsioonidele? Kasutage spetsiaalset Catlinki rakendust! Rakendus võimaldab liivaalust mugavalt hallata nutitelefonist või tahvelarvutist. Muuhulgas võimaldab see seadet sisse ja välja lülitada, režiime vahetada ning lemmiklooma terviseraporteid jälgida. Veelgi enam, rakendus võimaldab teil seadet mitme kasutajaga jagada, et ka ülejäänud pereliikmed saaksid liivakasti kaugjuhtida!

Spetsifikatsioon:

Tootja Catlink
Mudel CL-07
Nimipinge 12 V/2 A
Mõeldud kasutamiseks Kassid kaaluga 1,5-10 kg.
Paagi maht 13 l
Töörežiimid Käsitsi, Automaatne, Taimer, Tühi
Omadused
Kauba kõrgus sentimeetrites 81
Kauba laius sentimeetrites 63
Kauba pikkus sentimeetrites 63
Mõõtmekaal grammides 53581,5

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles