Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Catlink Pro-X Luxury Version nutikas isepuhastuv kassiliivakast

Catlink Pro-X Luxury Version nutikas isepuhastuv kassiliivakast
Laos
  • 500.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 167 €
Kaubamärgid Catlink
Kauba ID: 1459195
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Intelligentne isepuhastuv kassiliiv Catlink Pro-X Luxury Version.

Te ei pea enam aega raiskama kassi järel koristamisele. Catlink Pro-X Luxury Version Smart Litter Litter puhastab liivakasti automaatselt vaid mõne minutiga. See võimaldab teil valida 4 režiimi vahel ja on teie lemmiklooma jaoks täiesti ohutu. See on varustatud suure, kuni 13-liitrise jäätmemahutiga ning puhtuse eest hoolitseb kolmekihiline desodoreerimis- ja steriliseerimissüsteem. Catlinki rakendusega saate mugavalt kaugjuhtimisega oma liivakasti juhtida, samuti saada kasulikke teatisi või pääseda ligi oma kassi tervise kohta käivatele aruannetele.

Valige 4 töörežiimi vahel.

Kohandage liivakasti jõudlust oma ootustele vastavaks. Seade pakub kuni 4 töörežiimi, mida saate rakenduse või spetsiaalse nupu abil mugavalt muuta. Käsirežiim võimaldab teil liivakasti käsitsi käivitada ja peatada ning töötundide määramiseks saate kasutada taimerit. Kas soovite, et liivakast hakkaks teatud aja möödudes pärast selle kasutamist automaatselt puhastama? Valige režiim "Auto" ja otsustage ise, mis aja pärast puhastamine algab (1/3/5/10/30 minutit). Tühjendusrežiim võimaldab tühjendada liivasalve ühe nupuvajutusega.

Mõeldud mugavust silmas pidades

Toode on hoolikalt läbimõeldud disainiga. Liivakasti on lihtne kasutada nii väikestele kui ka suurtele kassidele – see sobib ideaalselt 1,5–10 kg kaaluvatele kassidele. Sellel on ka taustvalgustus, mis aitab lemmikloomadel seadet öösel kasutada. Tühjendamine on väga lihtne ja kiire.

Tõhus puhastus

Seade võimaldab tõhusat puhastamist lühikese aja jooksul, nii et kui teil on rohkem kasse, ei pea ükski neist liiga kaua oma järjekorda ootama. Liivakast kasutab mustuse tõhusaks eraldamiseks täiustatud filtreerimissüsteemi. Kolmekihiline intelligentne desodoreerimis- ja steriliseerimissüsteem omakorda hoolitseb meeldiva lõhna eest 24 tundi ööpäevas. Jäätmemahuti mahutavus on 13 liitrit, nii et saate seda hõlpsalt tühjendada vaid kord kahe nädala jooksul.

Ärge muretsege oma lemmiklooma ohutuse pärast

Catlink Pro-X Luxury Version Smart Litter Box on lemmikloomadele täiesti ohutu. Mitmekihiline kaitsesüsteem tähendab, et te ei pea liivakasti kasutamise ajal muretsema, et teie kassiga midagi juhtub. Täpsed andurid tuvastavad teie lemmiklooma olemasolu usaldusväärselt. Mida see tähendab. Kui teie kass astub puhastamise ajal liivakasti, katkeb tema töö koheselt. Samuti ei pea te muretsema liivaaluse ümbermineku pärast – see on loodud ümbermineku riski minimeerimiseks.

Hankige rakendusega rohkem funktsioone

Kas soovite juurdepääsu veelgi rohkematele funktsioonidele? Kasutage spetsiaalset Catlinki rakendust! Rakendus võimaldab liivaalust mugavalt hallata nutitelefonist või tahvelarvutist. Muuhulgas võimaldab see seadet sisse ja välja lülitada, režiime vahetada ning lemmiklooma terviseraporteid jälgida. Veelgi enam, rakendus võimaldab teil seadet mitme kasutajaga jagada, et ka ülejäänud pereliikmed saaksid liivakasti kaugjuhtida!

See annab teile teada, kui peate allapanu uuesti täitma.

Kas olete mures, et unustate liivakasti allapanuga täita? Ära ole! Rakendus annab kohe teada, kui allapanu tase on madal ja kui täis on prügialus. Lisaks salvestab see iga kord, kui teie kass liivakasti kasutab, registreerides tema kaalu ja vajaduste rahuldamiseks kuluva aja. See võimaldab teil õppida tundma oma lemmiklooma harjumusi ja hoolitseda veelgi paremini tema tervise eest – vaadake lihtsalt viimase 24 tunni, 7 päeva või 12 kuu aruannet. Prügialus on varustatud ka spetsiaalsete anduritega, mis võimaldavad kontrollida temperatuuri ja niiskust.

Spetsifikatsioon:

Tootja Catlink
Mudel CL-08
Nimipinge 12 V/2 A
Mõeldud kasutamiseks Kassid kaaluga 1,5-10 kg.
Paagi maht 13 l
Töörežiimid Käsitsi, Automaatne, Taimer, Tühi
Omadused
Kauba kõrgus sentimeetrites 81
Kauba laius sentimeetrites 63
Kauba pikkus sentimeetrites 63
Mõõtmekaal grammides 53581,5

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles