Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

CatLink F04 STD nutikas toiduautomaat

  • 103.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 34.66 €
Kaubamärgid Catlink
Kauba ID: 1533336
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Nutikas toiduautomaat CatLink F04 STD

Las Catlink toetab teid oma lemmiklooma eest hoolitsemisel. Nutikas toidudosaator F04 STD tagab järjepideva toiduvaru tänu oma ummistumisvastasele disainile. See pakub autonoomset toidu väljastamist, sulgemistehnoloogiat ja teie lemmiklooma terviseandmete jälgimist rakenduse abil. Samuti saate koostada oma kassi või väikese koera vajadustest lähtuva toitumisgraafiku. Seadme hooldamine ei tekita probleeme ja saate selle toita kahel viisil. Toidupaagi maht on lausa 4 liitrit.

Catlink/Catlink-Feeder-F04-STD/7

Usaldusväärne toitmisassistent

Veenduge, et teie lemmikloom ei oleks näljane, kui olete eemal. Catlinki dosaator jälgib kaussi ja täidab automaatselt toitu uuesti, kui kogus langeb alla 10 grammi. Tänu võimalusele määrata söötmisaegu ja portsjonite arvu saate kohandada oma lemmiklooma toitumist. 4-liitrine mahutavus mahutab kuni 2 kg toitu, millest piisab täiskasvanud kassi toitmiseks 20 päevaks. See võimaldab muretult linnast väljas reisida.

Catlink/Catlink-Feeder-F04-STD/6

Kaks võimalust toite sisselülitamiseks

Catlink tagab teie armastatud lemmiklooma toiduga igas olukorras – sealhulgas elektrikatkestuse või Interneti-ühenduse probleemide korral. Dosaator toetab võrguühenduseta režiimi, milles see tagab toiduga varustamise, kuid ei salvesta söötmisandmeid. Saate seadet toita 4 AA leelispatareiga (müüakse eraldi) ja teistega.

Catlink/Catlink-Feeder-F04-STD/5

Jälgige rakenduse abil oma lemmiklooma toitumist

Rakendus annab teile juurdepääsu üksikasjalikule teabele selle kohta, kuidas teie lemmikloom sööb. Infraheliandur tuvastab täpselt läheneva kassi ja gravitatsiooniandur registreerib iga söödud grammi. Täiustatud algoritm jälgib ja analüüsib teie lemmiklooma tervislikku seisundit ööpäevaringselt ning teavitab teid avastatud kõrvalekalletest. Rakendus annab ka toidupuuduse hoiatusi ja teavitab teid, kui toit on ootel. Selle abil saate koostada toitmisgraafiku, valida toidu serveerimise aja ja määrata portsjonite arvu. Saate seadistada ka lapseluku funktsiooni, et välistada jaoturi kogemata käivitamise oht. Seade toetab OTA värskendusi, nii et teil on alati uusimad funktsioonid.

Catlink/Catlink-Feeder-F04-STD/8

Keeruline ja läbimõeldud disain

Valige dosaator, mis hoiab toidu värske. Silikoontihendid, millega F04 STD on varustatud, tagavad õhu- ja niiskuskindluse, vältides hallituse teket. Väljatõmbeava automaatne sulgemine hoiab putukad eemal ning sisseehitatud kuivatusaine mahuti tagab iga portsjoni värskuse. Samuti ei pea te muretsema ummistuste ja ummistuste ohu pärast toodete puhul, mis on väiksemad kui 16 mm. Lisaks on kauss valmistatud lemmikloomadele ohututest materjalidest ning 7° nurk muudab teie lemmiklooma söömise lihtsamaks. Seadme lahtivõtmine ja puhastamine toimub tõhusalt ja vaevata ning kaabel on hammustuskindel.

Catlink/Catlink-Feeder-F04-STD/2

Sisaldab:

  • toiduautomaat
  • salve
  • kaussi
  • adapter
  • kasutusjuhend
Tootja Catlink
Mudel F04 STD
Sissepääs 5V=1A
Hinnatud jõud 5 W
Toiteallikas 4 AA leelispatareid (ei kuulu komplekti)
Materjal ABS
Mõõtmed 350 x 195 x 360 mm
Kaal 3 kg
Sihtmärk kassid ja väikesed koerad

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles