Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Catlink BayMax kassiliivakast

  • 266.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 89 €
Kaubamärgid Catlink
Kauba ID: 1463044
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Catlink BayMax intelligentne isepuhastuv kassiliiv.

Unustage oma liivakasti igapäevane puhastamine – Catlink BayMax teeb seda teie eest! Catlinki nutikal liivakastil on 3 töörežiimi ja selle maht on 7 liitrit. Spetsiaalselt disainitud disain koos kaasaegsete anduritega tagab teie kassi ohutuse. Samuti ei pea te muretsema ebameeldivate lõhnade pärast. Ühildub erinevat tüüpi täiteainetega. Spetsiaalne rakendus võimaldab teil jälgida oma lemmiklooma tervist. Ideaalne kassidele kaaluga 1,5-10 kg.

Catlink/CL-CA-01/1

3 töörežiimi

Nüüd saad liivakasti oma maitse järgi kohandada! Catlink BayMax võimaldab valida 3 töörežiimi vahel. Automaatrežiimis alustab seade automaatselt puhastamist, kui teie kass on oma vajadused rahuldanud ja liivakastist lahkunud. Kas soovite oma liivakasti üle rohkem kontrolli? Valige režiim "Käsitsi" ja käivitage puhastustsükkel igal ajal ise! Saadaval on ka töögraafik – lihtsalt määra koristusaeg spetsiaalses rakenduses.

Catlink/CL-CA-01/2

Kompaktne disain

Tänu oma kompaktsusele ja minimalistlikule disainile sobib kassiliiv ideaalselt peaaegu igasse ruumi ja võtab enda alla vaid 0,3 m3. Sisseehitatud rattad muudavad transportimise lihtsaks ning avar siseruum võimaldab teie kassil liivakasti vabalt ja piiranguteta kasutada. Madal sissepääs muudab Catlink BayMaxi ligipääsetavaks igas vanuses ja füüsilises vormis kassidele – isegi vanemad kassid või piiratud liikumisvõimega kassid mahuvad kergesti liivakasti.

Catlink/CL-CA-01/3

Kuni 15 päeva ilma puhastamiseta

Catlink BayMax kassiliivakasti mahutavus on tohutult 7 liitrit, mis tähendab, et te ei pea muretsema selle tühjendamise pärast kuni 15 päeva jooksul. Nüüd saate rahuliku südamega puhkusele minna, teades, et teie kassil on alati juurdepääs puhtale liivakastile! Pöörlev disain võimaldab teil allapanu sõeluda, eraldades selle väljaheitest ja hoides liivakasti puhtana. Ka täiteaine vahetamine ei valmista teile probleeme - lihtsalt vahetage kott välja ja lisage vajalik kogus uut täiteainet!

Catlink/CL-CA-01/9

Teie kassi turvalisuse huvides

Kas olete mures oma lemmiklooma ohutuse pärast? Ära ole! Catlink BayMax on loodud pakkuma teie kassile maksimaalset turvalisust ja mugavust. Liivakast on varustatud kaasaegsete anduritega, mis tuvastavad vähemalt 1,5 kg kaaluvate loomade olemasolu. Selle tulemusena, kui teie kass siseneb puhastamise ajal liivakasti, lakkab seade koheselt töötamast ja jätkab tööd, kui kass liivakastist lahkub. Sellesse on sisse ehitatud ka spetsiaalne andur, mis kaitseb teie kassi käpa muljumise eest. Samuti ei pea te kartma liivaaluse ümbermineku pärast.

Catlink/CL-CA-01/5

Jäta hüvasti halva lõhnaga

Vabanege ebameeldivatest lõhnadest lõplikult! Liivakastis on kasutatud spetsiaalset desodoreerivat kontsentraati, mis tõhusalt neutraliseerib ja neelab lõhnu, jättes meeldiva lõhna. Catlink BayMaxil on ka suletud jäätmemahuti, mis takistab ebameeldiva lõhna keskkonda sattumist. Lisaks on seadmega kaasas antibakteriaalne ja kriimustuskindel matt.

Catlink/CL-CA-01/7

Spetsiaalne rakendus

Hankige Catlinki rakendusega veelgi rohkem funktsioone. See võimaldab liivaalust mugavalt kaugjuhtida! See võimaldab teil määrata töögraafikuid või jälgida oma lemmiklooma tervisearuandeid, sealhulgas kaalu või roojamist. Lisaks võimaldab BayMax jälgida mitme kassi tervist korraga. Samuti annab rakendus teile reaalajas teada, millal teie kass liivakasti kasutab!

Catlink/CL-CA-01/4

Komplektis

  • prügikast
  • toiteallikas
  • rull prügikotte
  • desodoreeriv kontsentraat
  • Kasutusjuhend
Tootja Catlink
Nimi Al Cat liivaalus SE BayMax
Materjal PP
Pinge 12 V
Võimsus 4 W
Mahutavus 7 l
Mõeldud kasutamiseks Kassid (1,5–10 kg)
Rakendus CATLINK
Mõõtmed 599 x 533 x 545 mm
Kaal 11 kg
Omadused
Kauba kõrgus sentimeetrites 60
Kauba laius sentimeetrites 57
Kauba pikkus sentimeetrites 64
Mõõtmekaal grammides 36480

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles