Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Carlinkit 2AIR juhtmevaba adapter

  • 53.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 18 €
Kaubamärgid Carlinkit
Kauba ID: 1463204
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Carlinkit 2AIR juhtmevaba adapter

Kas reisite palju? Tee oma reis veelgi nauditavamaks ja varusta end Carlinkit 2AIR juhtmevaba adapteriga! See on mõeldud autodele, millel on Android Auto ja CarPlay. Selle abil saate hõlpsasti ühendada oma auto! 2AIR demonstreerib laialdast ühilduvust – seda saab kasutada võrdselt iOS-i ja Android-seadmetes. Lisaks on seda väga mugav kasutada, kuna see kasutab plug&play tehnoloogiat ja on mõõtmetelt väike, mis võimaldab mahtuda iga auto salongi. Pakkuge suuremat sõidumugavust!

Karlinkit/2AIR/1

Juhtmevaba juhtimine

Carlinkit 2AIR on autoadapter Android Auto ja CarPlay jaoks. Selle abil saate kiiresti ja lihtsalt juhtmevabalt oma autoga ühenduse luua, mis parandab teie sõidukogemust! Kõik, mida pead tegema, on ühendada see USB-porti. See ühildub ka häälassistentidega nagu Siri ja Google. Lisaks kasutab see Plug&Play tehnoloogiat, mis tähendab, et seade ei vaja töötamiseks lisadraivereid. Lisaks näitab see automaatset taasühendamist. Mida see tähendab? Järgmine kord, kui autosse istute, loob 2AIR automaatselt ühenduse teie nutitelefoniga, nii et te ei pea uuesti sidumisele aega raiskama!

Karlinkit/2AIR/3

Lihtne kasutada

Carlinkiti seade pole mitte ainult funktsionaalne, vaid ka lihtne kasutada. Saate seda juhtida tavalise käepideme, roolil olevate nuppude või puudutusega tänu juhtpaneelile. See võimaldab teil oma autot juhtida nii, nagu teile meeldib! Tänasest saate hõlpsalt muusikat sisse lülitada, navigeerida või helistada. Veelgi enam, sellel seadmel on juurdepääs võrguvärskendustele, mida saate teha vaid ühe klõpsuga! Lisaks sobib see tänu oma väikestele mõõtmetele (76x43x12,3 mm) suurepäraselt iga auto sisemusse.

Karlinkit/2AIR/2

Lai ühilduvus

2AIR näitab laialdast ühilduvust. See töötab hästi iPhone 6 või uuema versiooniga, iOS 10 või uuemat versiooni kasutavate seadmetega ja Android 11.0 või uuemaga. Selle tulemusena ei piira teid enam miski! Lisaks kasutab see adapter 2,4G 5G ülekannet, muutes selle häiretele vähem vastuvõtlikuks ja pakkudes kiiremat ühendust mobiiltelefonidega. Parema visuaalse kogemuse huvides muudab Carlinkiti logo värve, et need vastaksid muusikarakenduse värvidele.

Karlinkit/2AIR/4

Kaasas

  • juhtmevaba adapter
  • USB-A–USB-C kaabel
  • USB-C kuni USB-C kaabel
  • kasutusjuhend
Tootja Karlinkit
Mudel CPC200-2AIR
Wi-Fi moodul BCM8335
MFO 3959/MFI 3989
Sisendvõimsus 5V±0,2V 1,0A
väljundvõimsus 5V±0,2VDC, 1,0ADC
Energiatarve 0,75 W
Wi-Fi sagedus 5150–5250 MHz, 5725–5850 MHz/2412–2472 MHz
Bluetoothi versioon 4.1
Materjal ABS arvuti
Ühilduvus iPhone 6 või uuem, iOS 10 või uuem; Android 11.0 või uuem
Sadamad LED-indikaator, C-tüüpi emasport, USB-pesa
Mõõtmed 76×43×12,3 mm
Kaal 0,029 kg

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles