Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

CANYON Puncher GM-20, tipptasemel mänguhiir 7 programmeeritava nupuga, Pixart 3360 optiline andur, 6 DPI taset ja kuni 12000, 10 miljonit korda võtme kasutusiga, 1,65 m Ultraweave kaabel, madal hõõrdumine PTFE jalgadega ja värvilised RGB tuled , valge, su

CANYON Puncher GM-20, tipptasemel mänguhiir 7 programmeeritava nupuga, Pixart 3360 optiline andur, 6 DPI taset ja kuni 12000, 10 miljonit korda võtme kasutusiga, 1,65 m Ultraweave kaabel, madal hõõrdumine PTFE jalgadega ja värvilised RGB tuled , valge, su
Laos
  • 51.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 17.33 €
Kaubamärgid CANYON
Kauba ID: 1421115
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Canyon Puncher GM-20 hiir
Lai DPI vahemik

Professionaalse kvaliteediga Pixart 3360 sensor


Tänu Pixart 3360 sensori suurele täpsusele saate vahetada DPI tasemeid sõna otseses mõttes käigu pealt – 1000 DPI-st pildistamiseks kuni 12000 DPI-ni ülikiire liikumise jaoks. Kogu eelseadistatud anduri DPI-de valik sisaldab 1000/2000/3000/5000/8000/12000. Lisaks võimaldab hiiredraiver määrata kohandatud DPI väärtused sammuga 200.
Reageerimisvõime optimeerimine


Kerge punutud kaabel ferriitrõngaga


Ülikerge punutud kaabel kõrvaldab raskusest või hiirejuhtme pingest tingitud reageerimisbarjäärid. Lisaks muudab ülekaalu puudumine dünaamilised ja pikad mängusessioonid käelihaste jaoks vähem väsitavaks. Ferriitfilter summutab kogu elektrilise müra ning aitab saavutada maksimaalset täpsust ja pidevat signaali. .
7 programmeeritavat nuppu


Lihtsate seadistustega multifunktsionaalsed klahvid


Saate kohandada makrosid ja nupukäsklusi mis tahes mängustiili või tegelase jaoks. Hiire lai kohandatavus võimaldab teil saavutada mängus parimaid tulemusi, viimistledes seda vastavalt teie mängutegelase eripäradele!
Vähenenud ebamugavustunne pikaajalisest treeningust


Perforeeritud korpus


See muljetavaldav perforatsioon on mõeldud korpuse raskuse vähendamiseks, vähendades seeläbi käte lihaste koormust. Lisaks pakuvad perforatsioonid ventilatsiooni, vähendades naha higistamist ja muutes hiire mugavamaks pikkade mänguseansside ajal. Kerge, perforeeritud disain on loodud selleks, et aidata teil säilitada kõrget reageerimisvõimet pikka aega.
Piiramatud kohandamisvõimalused


Tarkvara täielikuks kohandamiseks


Hiiretarkvara annab teile piiramatud võimalused isikupärastamiseks mis tahes mängužanris. Hiire täielik kohandamine võimaldab teil luua mängija profiili, määrata makrosid, võtmefunktsioone ja määrata DPI. Suurepärane varustus võitjale!
Veatu libisemine pindadel


Teflon jalad


Teflon on sünteetiline polümeer, mis tagab veatu libisemise mis tahes pinnal minimaalse hõõrdumisega. Tänu sellele, et hiire jalad on 100% teflonist, liigub hiir laual või vaibal sõna otseses mõttes nagu uisud värskel jääl.
Kõik suurepäraseks mängusoorituseks


Reageerimisaeg ~1 millisekund


Kuna see hiir on kohandatud kiirete mängude jaoks, on selle reageerimiskiirus 1 millisekund, maksimaalne liikumiskiirus 250 ips ja maksimaalne kiirendus 50 G, mis on 5-8 korda suurem kui tavamudelite parameetrid. Saate reguleerida küsitlussagedust vastavalt mängu spetsiifikale ning maksimaalne skannimiskiirus 12 000 kaadrit sekundis tagab ülikiire reageerimise.

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles