Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

CANYON Nightfall GH-7, 7.1 USB pistikuga mängupeakomplekt, reguleeritav helitugevus, oranž LED taustvalgus, kaabli pikkus 2m, must, 182*90*231mm, 0,336kg

CANYON Nightfall GH-7, 7.1 USB pistikuga mängupeakomplekt, reguleeritav helitugevus, oranž LED taustvalgus, kaabli pikkus 2m, must, 182*90*231mm, 0,336kg
Laos
  • 49.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 16.66 €
Kaubamärgid CANYON
Kauba ID: 1422556
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Canyoni CND-SGHS7 kõrvaklapid
REGULEERITAV PEATUD
JA MUGAVAD KÕRVAPADJAD


See peakomplekt pakub täielikult kaasahaaravat mängukogemust ilma ebamugavustundeta pikkade ööseansside ajal. Reguleeritav peavõru muudab selle sobilikuks kõikidele pea suurustele, samas kui pehmed kõrvapadjad pakuvad lisamugavust kõrvadele.
VIRTUAALNE HELI 7.1 TEHNOLOOGIA

Veenduge, et kuulete kõiki oma mängu helisid. Need kõrvaklapid pakuvad kaasahaaravat rikkalikku ruumilist heli ja 360-kraadist helikogemust koos tasakaalustatud atmosfääriga. Tehnoloogia võimaldab mängijal kiiresti kindlaks teha, kust iga heli tuleb.
REGULEERITAV MIKROFON

Mugav reguleeritav mikrofon edastab suurepäraselt teie häält ja kahemeetrine kaabel võimaldab teil olla arvutist optimaalsel kaugusel. Optimaalne kuju, stiilne ja diskreetne disain, mugavad helitugevuse ja mikrofoni juhtnupud – kõik see rõõmustab mis tahes žanri mängude fänne.
MUGAV KÕRVATAPP

Kõrvapatjade kuju võimaldab kasutada peakomplekti maksimaalse mugavusega pikka aega. Kõrvapadjad on täidetud ülipehme ja keskkonnasõbraliku vahuga, mis kohandub mis tahes kõrva- ja peakujuga.
2M PÕUNUD KAABEL FERIITFILTRIGA

Kõrgsagedusliku ferriitfiltriga põimitud kaabel vähendab müra ja parandab signaali selgust. Miski ei summuta teie mängu helisid! Ferriitfiltri poolt pakutav hetkeline signaaliedastus vähendab elektrilisi häireid.

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles