Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Canoni MP1411-LTSC kalkulaator lauaarvuti printimine hõbedane

Canoni MP1411-LTSC kalkulaator lauaarvuti printimine hõbedane
Pole laos
  • 193.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 64.66 €
Kaubamärgid Canon
Kauba ID: 1807580
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Kiire, kvaliteetne, kahevärviline printimine
Professionaalsed kontorikasutajad tunnevad heameelt selle suure koormusega kalkulaatori produktiivse jõudluse üle. Kasutage kiiret printimiskiirust 4,3 rida sekundis. Kahevärviline trükk tagab, et positiivsed figuurid paistavad selgelt mustana ja negatiivsed punasega.

Maksu-, äri- ja valuuta konverteerimise funktsioonid
Lihtsustage keerulisi arvutusi ja säästke aega. Tänu kahele käepärasele maksude arvutamise klahvile saate puudutusega määrata maksumäärade erinevusi. Töötage välja oma kasumimarginaalid automaatselt kulu-müügi-marginaali klahvidega, ilma et oleks vaja keerulisi valemeid. Samuti konverteerige kohalik valuuta teie valitud valuutasse või vastupidi, kiiresti ja lihtsalt – kasutades valuuta konverteerimise võtmeid.

Täielik funktsionaalsus
Kasutage kiireid ja täpseid sularahavahetuse arvutusi ja pidevaid arvutusi. Funktsioon "Käsumärk" kuvab kalkulaatori oleku automaatselt. Eraldi liuglüliti valijad kümnendkoha, ümardamise, lõppsumma ja üksuste arvu jaoks lisavad lihtsust ja üldist funktsionaalsust.

Suur, 2-värviline taustvalgustusega ekraan
Suur taustvalgustusega LCD-ekraan pakub suure kontrasti ja pimestamisvaba valgustust, et jooniseid oleks lihtne ühe pilguga lugeda. Suured loetavad Pure Green tähemärgid – mustal taustal – pakuvad mugavat vaatamist isegi pideva kasutamise korral. Negatiivsed arvud ja vead on selgelt näidatud punasega.

Avar klaviatuuripaigutus
Ruumikas klaviatuuripaigutus suurte, vastupidavate värvikoodidega klahvidega tagab kiire, lihtsa ja praktiliselt vigadeta arvude sisestamise. Kalkulaator, mis on loodud pingutusteta ja usaldusväärseks raskeveokite kasutamiseks, ühendub standardse vahelduvvooluvõrguga.

Stiilne hõbedane metallik viimistlus
Hõbedase metallikviimistluse ja stiilse kompaktse disainiga nutikas MP1411-LTSC toob teie kontorikeskkonda rafineeritust.Canon MP1411-LTSC. Vormitegur: töölaud, tüüp: trükkimine. Numbrid: 14 numbrit. Trükitüüp: Tindilint, Trükikiirus: 4,3 lpm. Toote värv: hõbedane

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles