Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Canon RF-S 10-18mm F4.5-6.3 IS STM MILC lai suumobjektiiv must

Canon RF-S 10-18mm F4.5-6.3 IS STM MILC lai suumobjektiiv must
Laos
  • 462.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 154.33 €
Kaubamärgid Canon
Kauba ID: 1764840
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
RF-S 10-18mm F4.5-6.3 IS STM suumobjektiiv võimaldab avastada maailma laiemalt ja jäädvustada seda uutel, dünaamilistel viisidel. Objektiiv kasutab oma ülilaia suuminurka, et olla äärmiselt mitmekülgne, osutus suurepäraseks nii fotode kui ka videote jaoks. Kerge ja kompaktne koos sissetõmmatava disainiga, et mahutada seda isegi kõige väiksematesse kottidesse – see on ideaalne reisipartner. Lisaks saate kuni 4-astmelise optilise pildistabilisaatori¹ abil jätta statiivi koju, et julgelt pildistada ja filmida isegi siis, kui valgustase langeb.

Ülilainurksuum mitmekülgsete vaadete jaoks
Selle suurepärase Canoni maastikuobjektiiviga saate rohkem pildist isegi siis, kui te ei suuda end tagasi seista ega katsetada esiplaani, tausta, skaala ja suurusega. Jäädvustage laia vaateid nii lähedalt kui kaugelt, siseruumides või väljas piltide ja video tegemiseks.

Tulge lähedale ja olge loominguline
Avastage nurki, mida te poleks arvanud võimalikuks. 0,5-kordne suurendus võimaldab teha hämmastavaid laia lähivõtteid, samas kui kombineeritud objektiivi juht- ja teravustamisrõngas aitavad teil pildistamise ajal pilte peenhäälestada.

Võtke juhtimine enda kätte ja tulistage käest
4-astmeline optiline pildistabilisaator tagab sujuva ja värinavaba tulemuse nii fotode kui ka videote puhul. See tähendab, et saate pildistada või filmida hämaras ilma statiivi kätte võtmata.

Piisavalt väike, et igale poole kaasa võtta
Tänu raadiosageduslikule kinnitusele on RF-S 10-18mm F4.5-6.3 IS STM Canoni väikseim ja kergeim ülilainurk-suumobjektiiv, millel on objektiivi tagasitõmbemehhanism, mis muudab selle pildistamise ajal veelgi väiksemaks – ideaalne, kui saate. võtke ainult väiksem kott. See on ideaalne lai objektiiv reisile kaasa võtmiseks.

Jäädvustage suurepäraseid filme, laske objektiivil töö ära teha
Vapustavad kvaliteetsed filmid on hõlpsasti nähtavad tänu STM-mootorile, mis toimib sujuvalt filmiliku kvaliteediga teravustamise jaoks. Tänu fookuse hingamise korrigeerimise ühilduvusele saate ka ühtse ja loomuliku välimusega vaatevälja, kui muudate fookust. Canon RF-S 10-18mm F4.5-6.3 IS STM. Komponent: MILC, Objektiivi struktuur (elemendid/rühmad): 12/10, Objektiivi tüüp: Lai suumobjektiiv. Kaameramarkide ühilduvus: Canon, AF ajam: STM, Objektiivi värv: must. Toote värv: Must, Kinnitustüüp: Tääk. Päritoluriik: Malaisia, Kihid kaubaalusel: 6 tk(t), Peamised (välimised) kastid kaubaaluse kihi kohta: 60 tk. Läbimõõt: 6,9 cm, Filtri suurus: 4,9 cm, Pikkus: 44,9 mm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles