Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Canon MAXIFY MB5155 Inkjet A4 600 x 1200 DPI WiFi

Canon MAXIFY MB5155 Inkjet A4 600 x 1200 DPI WiFi
Pole laos
  • 233.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 78 €
Kaubamärgid Canon
Kauba ID: 1756693
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Tugev multifunktsionaalne värviline tindiprinter, skanner, koopiamasin ja faks, mis toetab mobiilseadmeid ja pilveteenuseid, kiire 24 kujutist minutis mustvalge printimiskiirus ja lihtne võrku integreerimine.

Väike kontor, suur tootlikkus
Täielikult varustatud printer, skanner, koopiamasin ja faks, mis on mõeldud väiksematele kontoritele, mis vajavad endiselt suurepärast mustvalge ja värvilise prindi kvaliteeti, kuid on ökonoomne. Markeri- ja hõõrdumiskindlad DRHD pigmenttindid toodavad tugevaid musti, sügavaid värve ja teravat teksti. Canoni MAXIFY MB5150 seeria prindib A4 ülikiirelt 24 ipm mustvalgel ja 15,5 ipm värvilisel kujul, lisaks on esimese lehe väljastusaeg (FPOT) vaid 6 sekundit, samas kui ühekäiguline kahepoolne skannimine tähendab, et saate skannida kiiremini kui kunagi varem .

Suurepärane trükimajandus
Alates madalast, vaid 0,2 kWh (TEC) energiatarbimisest kuni individuaalselt vahetatavate värvikassettideni on ökonoomsus esmatähtis. Mustad kassetid tagavad ISO tootlikkusega 2500 lehekülge ja värvikassetid 1500 lehekülge, võimaldades teie kontoril töötada vähemate katkestustega. Valikuline 4-värviline multipakk pakub veelgi kulutõhusamat printimist.

Suurenenud tootlikkus ja kasutusmugavus
Canoni MAXIFY MB5150 seeria suure 8,8 cm (3,5-tollise) TFT värvilise puuteekraani ja täiustatud kasutajaliidese abil on printimine, kopeerimine, skannimine või faksimine lihtne. Lisaks suure mahutavusega 250-lehelisele sööturile ja 50-lehelisele automaatsele dokumendisööturile on ka printeri kahepoolne printimine ning erinevate paberiformaatide ja -tüüpide tugi – alates A4-formaadis tavalisest paberist, lõpetades siltide, ümbrike, fotopaberi ja isegi kahepoolne ID-kaardi kopeerimine – tehke tavaliste kontoriprinditööde kerge töö.

Mobiilivalmidus, pilvevalmidus, töövalmis
Google'i pilvprintimise, Apple AirPrinti (iOS), Mopria ja rakenduse Canon PRINT tugi pakuvad kiiret ja lihtsat printimist ja skannimist mobiilseadmetest. Saate printida pilvest ning isegi skannida ja salvestada dokumente populaarsetesse pilveteenustesse, sealhulgas Google Drive, Dropbox, Evernote, OneNote, OneDrive ja Concur. Pääsupunkti režiim tähendab, et mobiilseadmete kasutajad saavad printeriga ühenduse luua ilma Wi-Fi-võrguta.

Põhjalikud seire- ja hooldusvõimalused
IP-aadressi filtreerimine tähendab, et juurdepääsu saab anda ainult valitud arvule kasutajatele, samas kui SMTP meilitugi võimaldab turvalist meilidesse skannimist. Süsteemiadministraatorid saavad printerit kiiresti ja lihtsalt konfigureerida ning teatud toiminguid (nt USB-le skannimist) piirata.

Lihtne võrgu integreerimine
Simple Network Management Protocol (SNMP) ühilduvus muudab printeri integreerimise olemasolevasse kontorivõrku lihtsaks. SNMP standard võimaldab mitmesuguseid hoolduse jälgimise funktsioone, sealhulgas tinditaset, vea olekut ja lehekülgede arvu.Canon MAXIFY MB5155. Trükitehnoloogia: Inkjet, Trükkimine: Värviprint, Maksimaalne eraldusvõime: 600 x 1200 DPI. Kopeerimine: värviline kopeerimine. Skannimine: Värviline skaneerimine, Optilise skaneerimise eraldusvõime: 1200 x 1200 DPI. Faksimine: värviline faksimine. Maksimaalne ISO A-seeria paberiformaat: A4. Wi-Fi. Toote värv: must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles