Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Camry Premium CR 7321 aurustav õhujahuti Kaasaskantav aurustav õhujahuti

  • 52.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 17.66 €
Kaubamärgid Camry Premium
Kauba ID: 1772505
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Puhas ja värske õhk ajal, mil sudu muutus selliseks probleemiks, on midagi, millest me tõesti hoolime. Veetes palju aega korteris või kontoris, tahame olla keskkonnas, mis ei kahjusta meid ja isegi aitaks meil oma tervise eest hoolt kanda. Easy Air Cooler CAMRY CR 7321 on seade, mis mitte ainult ei jahuta, vaid ka niisutab ja puhastab õhku! Kvaliteetsed ja intelligentsed lahendused teevad sellest toote, mis rahuldab ka kõige nõudlikumaid kliente!

Suur võimsus väikeses pakendis

Meie toode ühendab endas kolm funktsiooni: see jahutab, puhastab ja niisutab õhku. Võib tunduda, et see sunniks selliste seadmete tootjaid ehitama suurt kliimaseadet. Üldse mitte! Selle jahuti eeliseks turul olevate sarnaste seadmete ees on selle väiksus ja elegantne vorm. Suur võimsus ja vaikne töö on peidetud kompaktsesse suurusse ning see on suur pluss! Tänu sellele saad selle panna kontoris riiulile, elutuppa lauale või magamistuppa kummutile. Stiilne disain sobib iga sisustusstiiliga. 1,2 m pikkune USB-kaabel ühendab seadme igas toas. Suureks plussiks on ka 7 LED-värvi taustvalgus, mis võimaldab luua muinasjutulise õhkkonna lastetuppa või romantilise õhkkonna oma magamistuppa!

Multitegumtöö ja raha säästmine ühes

Siin kasutatav tehnoloogia ehk aurustav jahutus, mis hõlmab vee kasutamist, teeb seadme kasutamise tõeliselt lihtsaks. See ei nõua kõrgemaid tehnilisi teadmisi. Valage lihtsalt õige kogus vett ja saate nautida seadme tööd ja suvel värsket õhku. Tänu sellele tehnoloogiale säästate raha, kuna selliseks õhujahutusviisiks kulub võrreldes tavaliste kliimaseadmetega palju vähem elektrit. Kasutusmugavuse tagab ka õhuvoolu üles/alla suuna reguleerimise võimalus olenevalt jahedamast asukohast ning võimalus valida kolme ventilaatori kiiruse vahel. Lisaks saab ühte ruumi jahutada kuni 8 tundi!Camry Premium CR 7321. Tüüp: Kaasaskantav aurustav õhujahuti, Toote värv: Sinine, Valge, Juhtimistüüp: Nupud. Õhuvool: 45 m³/h, Müratase: 42 dB, Müratase (suur kiirus): 51 dB. Kaal: 913 g. Pakendi laius: 180 mm, Pakendi sügavus: 210 mm, Pakendi kõrgus: 180 mm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles