Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Cambium Networks 10Gbps SFP+ MMF optiline transiiver, 850nm, 300m

Cambium Networks 10Gbps SFP+ MMF optiline transiiver, 850nm, 300m
Laos
  • 72.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 24.33 €
Kaubamärgid Cambium Networks
Kauba ID: 1634179
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
SFP+ SR mooduli elektriliides vastab SFI elektrispetsifikatsioonidele. Saatja sisendi ja vastuvõtja väljundtakistus on 100 oomi diferentsiaal. Andmeliinid on sisemiselt vahelduvvooluga ühendatud. Moodul pakub diferentsiaalset lõpetamist ja vähendab diferentsiaali ühisrežiimi muundamiseks kvaliteetse signaali lõpetamise ja madala EMI jaoks. SFI töötab tavaliselt üle 200 mm täiustatud FR4 materjali või kuni umbes 150 mm standardse FR4 ühe pistikuga.

Saatja teisendab 10 Gbit/s jada PECL- või CML-i elektriandmed optilisteks jadaandmeteks, mis vastavad standardile 10GBASE-SR. Saadaval on avatud kollektoriga ühilduv edastuse keelamine (Tx_Dis). Loogika "1" või selle kontakti puudumine keelab laseri edastamise. Loogiline "0" sellel kontaktil tagab normaalse töö. Saatjal on sisemine automaatne võimsuse juhtimisahel (APC), mis tagab pideva optilise väljundvõimsuse toitepinge ja temperatuuri kõikumiste korral. Saadaval on avatud kollektoriga ühilduv edastusviga (TFault). TX_Fault on mooduli väljundkontakt, mis kõrgel tasemel näitab, et mooduli saatja on tuvastanud laseri töö või ohutusega seotud rikke. Väljundkontakt TX_Fault on avatud äravoolu/kollektoriga ja see tuleb tõmmata kuni hosti Vcc_Host-ni takistiga vahemikus 4,7–10 kΩ. TX_Disable on mooduli sisendkontakt. Kui TX_Disable on seatud kõrgele või jäetakse avatuks, tuleb SFP+ mooduli saatja väljund välja lülitada. See kontakt tõmmatakse kuni VccT-ni takistiga 4,7 kΩ kuni 10 kΩ

Vastuvõtja teisendab 10 Gbit/s jada-optilised andmed jada-PECL/CML elektrilisteks andmeteks. Saadaval on avatud kollektoriga ühilduv signaali kadu. Rx_LOS, kui kõrge, näitab optilise signaali taset, mis on madalam kui vastavas standardis määratletud. Rx_LOS-kontakt on avatud äravoolu/kollektori väljund ja see tuleb tõmmata kuni Vcc_Host-ni hostis takistiga vahemikus 4,7–10 kΩ või aktiivse otsaga. Toiteallika filtreerimine on soovitatav nii saatja kui ka vastuvõtja jaoks. Rx_LOS signaal on ette nähtud esialgseks märguandeks süsteemile, kuhu SFP+ on paigaldatud, et vastuvõetud signaali tugevus on alla määratud vahemiku. Selline märge viitab tavaliselt paigaldamata kaablitele, katkisetele kaablitele või puudega, rikke või väljalülitatud saatjale kaabli kaugemas otsas.
Omadused
Brändi nimi Cambiumi võrgud
Brutokaal (pakk, kg) 0,04
Garantii 1
Hot-Plugi tugi Jah
Lainepikkus 850
Liidese tüüp SFP+
Maksimaalne andmeedastuskiirus 10 000
Maksimaalne ülekandekaugus 300
Netokaal (toode, kg) 0,006
SFP transiiveri tüüp Fiiberoptiline
Toetatud multi-mode fiber (MMF). Jah
Võrgustiku standardid IEEE 802.3ae

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles