Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Cablemod 12VHPWR liideskaardid / adapter Sisemine PCIe

Cablemod 12VHPWR liideskaardid / adapter Sisemine PCIe
Laos
  • 70.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 23.66 €
Kaubamärgid CableMod
Kauba ID: 1772145
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Saavutage kaablihaldusnirvaana CableMod 12VHPWR 180-kraadise nurgaga adapteriga. See madala profiiliga adapter ühendatakse teie graafikakaardi 16-kontaktilise 12VHPWR-porti ja võimaldab ühendada toitekaabli 180-kraadise nurga all. Tugevdatud PCB-disaini ja klanitud profiiliga adapter aitab suurendada graafikaprotsessori ja külgpaneeli vahelist vahet – ideaalne tänapäevaste ülilaiade GPU-de jaoks.

Õhuke profiil
Meie 12VHPWR 180-kraadise nurga all olev adapter ulatub teie graafikakaardist välja vaid 15,4 mm, mis tähendab suuremat ruumi ja rohkem ruumi teie GPU ja külgpaneeli vahel. See võimaldab paigaldada ülilaia kaarte kitsamasse korpusesse.

Nullpainutamine
Meie nurga all olevad adapterid kasutavad nurga all oleva ühenduse saavutamiseks tugevdatud PCB konstruktsiooni. Juhtmete painutamine ei taga täielikku kontakti kõigi kaabliklemmidega ning pingeliste juhtmete ja klemmide ülemäärase pinge tõttu, mis on tingitud tihedatest painderaadiustest, puudub termiliste probleemide oht.

Mitmekihiline jahutuslahendus
Maksimaalse jõudluse tagamiseks kasutavad meie nurga all olevad adapterid 2 untsi vasest PCB-d, millele on paigaldatud vaskfoolium, et soodustada soojuse hajumist. Koos termopadja ja kvaliteetse alumiiniumkestaga aitab see mitmekihiline disain hoida asju jahedana isegi pideva koormuse korral.

Kaks varianti
CableMod 12VHPWR 180-kraadise nurgaga adapterit on saadaval kahes variandis, mis tagab, et graafikakaartidele on lahendus olemas olenemata sellest, millise 12VHPWR-i toitepordi positsiooniga need on. Traditsioonilisema kaablipaigutuse eelistajatele on saadaval ka 90-kraadise nurga all olev adapter, mis suunab kaabli graafikakaardi alla.

Imeline stiil
Olenemata sellest, millise variandi valite, näeb see 12VHPWR 180-kraadise nurga all olev adapter oma elegantse stiili ja märkamatu disainiga suurepärane välja. Saadaval mitmes värvitoonis, kindlasti on olemas adapter, mis sobib teie ehituse teemaga.Cablemod 12VHPWR. Hostiliides: PCIe, Väljundliides: PCIe. Toote värv: Must, Hõbedane, Eesmärk: PC, Jahutustüüp: Passiivne. Ühenduse 1 sugu: meessoost, 2. konnektori sugu: emane, 1. konnektori vormitegur: nurga all. Laius: 21 mm, Kõrgus: 41,5 mm, Kaal: 30 g. Kogus pakis: 1 tk, Pakendi laius: 70 mm, Pakendi sügavus: 44 mm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles