Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

BYINTEK P19 juhtmevaba miniprojektor/projektor

BYINTEK P19 juhtmevaba miniprojektor/projektor
Pole laos
  • 280.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 93.66 €
Kaubamärgid BYINTEK
Kauba ID: 1459081
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

BYINTEK P19 juhtmeta miniprojektor/projektor

Projektor BYINTEK P19 võimaldab teil muuta peaaegu iga koha kinoks. Seade toetab 4K eraldusvõimet ja kuvab pilte maksimaalse diagonaaliga 200 tolli. See pakub ka 3D-tuge ja selle heledus on kuni 350 luumenit. Võimalik on ka vertikaalne ja nurkne trapetsikorrektsioon ning tänu kahele sisseehitatud 3W kõlarile saate nautida kvaliteetset heli. Lisaks töötab projektor operatsioonisüsteemiga Android 9.0 ja sellel on juhtmevabaks tööks sisseehitatud aku.

See töötab hästi igas olukorras

Kui otsite mitmekülgset projektorit, mis töötab hästi paljudes rakendustes, on BYINTEK P19 õige valik. Seade võimaldab projitseerida pilti, mille diagonaal on 30-200 tolli ja ulatus on 0,2-6 m. Lisaks saate selle hõlpsalt paigaldada näiteks alusele või statiivile. Oluline esitlus tööl? Kas toetate koos oma lemmikmeeskonda? Filmiõhtu lähedastega? Nüüd saate nautida kvaliteetseid pilte peaaegu igas olukorras! Samas töötab seade üllatavalt vaikselt ning selle LED-lambi kasutusiga ulatub 30 000 tunnini.

Ühilduv

Kuna saadaval on mitu porti, saate projektoriga hõlpsasti ühendada mis tahes teie valitud seadmed. Näiteks pakub toode selliseid liideseid nagu HDMI, USB 3.0 ja 3,5 mm minipistiku väljund. Nii saad ühendada sülearvuti, tahvelarvuti, PlayStation 4 konsooli või lisakõlareid ning ka USB-mälupulgalt filme mängida. Projektoriga saab ühendada ka hiire ja klaviatuuri – see teeb kasutamise lihtsamaks.

Suurepärane pildikvaliteet

Vaadake mugavalt filme, mängige mänge ja vaadake fotosid oma puhkusest. Projektoriga P19 ei jää ükski detail märkamata! Seadme eraldusvõime on 854x480, kuid toetab ka 4K-d (kaabli kaudu). Samuti kasutab see täiustatud DLP-, HDR 10- ja MEMC-tehnoloogiaid, et pakkuda elavaid ja detailirikkaid pilte, mis rõõmustavad teid kargete värvidega. Projektor toetab ka DLP-LINK 3D-d. Nautige veelgi rohkem keelekümblust ja pakkuge unustamatu kogemus!

Android 9.0

Luba endale suurepärast meelelahutust ja naudi mugavust. Projektor töötab operatsioonisüsteemiga Android 9.0 ja toetab Wi-Fi 2.4G/5G. See võimaldab mugavalt kasutada veebibrauserit, installida rakendusi ja vaadata videoid, mis on saadaval platvormidel nagu YouTube ja Netflix. Samuti saate projektoriga juhtmevaba ühenduse. P19 töötab koos Eshare'i rakendusega ja toetab näiteks Airplay, Miracasti ja DLNA-d.

Lihtne ja mugav juhtimine

Projektor on varustatud mitme nupuga, mis muudavad selle juhtimise lihtsaks. Tarne sisaldab ka praktilist kaugjuhtimispulti, mis võimaldab seadet kaugjuhtida. Sellega saab näiteks reguleerida fookust, lülituda 3D-režiimi ja reguleerida helitugevust. Veelgi enam, kui vajutate ja hoiate all nuppu Menüü, ilmub projektori pildile spetsiaalne kursor, mis muudab rakenduse kasutamise veelgi lihtsamaks!

Veel rohkem mugavusi

Nüüd saate oma projektorit vabalt kasutada peaaegu kõikjal. P19 võimaldab nurga (±45°) ja vertikaalse (±35°) trapetsikorrektsiooni, nii et isegi kui paigaldate selle nurga all, saate vigu hõlpsalt parandada ja nautida täiuslikku pilti. Seade pakub ka elektroonilist suumi ning tänu tipptasemel optilisele mootorile võimaldab see täpset fookuse reguleerimist. Projektoril on ka 2 sisseehitatud 3 W kõlarit, mis tagavad teile kvaliteetse heli ja võimaldavad teil tunda end peaaegu kõikjal kinos.

Juhtmevaba töö

Kas lähete piknikule või telkima? Või plaanite sõpradega aias koosviibimist? Võtke projektor endaga kaasa ja looge oma kinoruum kuhu iganes soovite! Seade on ülimugav ja varustatud võimsa 7800 mAh akuga. See võimaldab töötada juhtmevabalt, tööaeg on umbes 1,5-2,5 tundi. Projektori saab ühendada ka pistikupessa või toitepangaga, et see filmi kõige huvitavamal hetkel tühjaks ei saaks.

Kasti

  • Projektor
  • Pult
  • Toiteadapter
  • USB laadimiskaabel
  • Säilituskott
  • Kasutusjuhend
Bränd BIINTEK
Mudel P19
Ekraani tüüp DLP
Natiivne eraldusvõime 854x480 (WVGA)
Maksimaalne eraldusvõime 4K HDMI kaabli kaudu
3D tugi Jah (DLP-ühendus)
Projektsiooniala 30-200 tolli
Vundamendi kivi Automaatne/manuaalne vertikaalkorrektsioon, käsitsi nurga korrigeerimine
Keystone kraadid ±35° (vertikaalne) / ±45° (nurk)
WiFi 2,4G ja 5G
Bluetooth 5.0
Juhtmeta ühendus Jah
Android 9.0
Saade Jah
Heledus 350 ANSI luumenit
Kontrast 2500:1
Elektrooniline fookuse reguleerimine Jah
Elektrooniline suum Jah
Lambi eluiga u. 30 000 tundi
Teljest väljas jah, 100%
Mälu RAM 2 GB + ROM 32 GB
Energiatarve 20 W
Mõõtmed 82x80x80 mm
Kaal 443 g
Kõlarid 3 W x 2
Sisendid/väljundid HDMI, USB, minipistik 3,5 mm, alalisvoolu sisend 12V/2A (DC-port 5,5x2,5 mm)
Projektsiooni kaugus 0,2-6m
Omadused
Ühendus Traadita ühendus (Wi-Fi)

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles