Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

BYINTEK K16Pro juhtmevaba miniprojektor/projektor

  • 202.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 67.66 €
Kaubamärgid BYINTEK
Kauba ID: 1459079
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Miniprojektor BYINTEK K16Pro

Tundke end nagu kinos oma kodus või aias. BYINTEK K16Pro LED-projektor toetab 4K eraldusvõimet ja kuvab kuni 150-tollise diagonaaliga pilte. Sellel on ka lai ühilduvus ja 2 sisseehitatud 5 W kõlarit. Projektor võimaldab korrigeerida nurgakivi moonutusi vertikaalis ja nurkades ning selle heledus ulatub 300 lm-ni. Seade pakub Android 9.0 ja võimaldab mugavalt kasutada platvorme nagu Netflix.

See tõestab end erinevates rakendustes.

Nüüd saate lihtsalt aias filme vaadata, sõpradele puhkusefotosid näidata ja isegi suurel ekraanil mänge mängida. K16Pro projitseerib 40–150 tolli pilte 1,2–4,7 m kauguselt, mis tähendab, et see sobib ideaalselt väikestesse, suurtesse ruumidesse ja isegi õues. Looge oma kodukino, pidage kontoris tasuta esitlusi või purustage oma lemmikmängus rekordeid!

Lai ühilduvus

Hankige veelgi rohkem vabadust. Projektor on varustatud mitme erineva pordiga – näiteks saab kasutada heliväljundit (3,5 mm minipesa), HDMI-d ja USB-d. Näiteks saate ühendada PlayStation 4 konsooli, USB-draivi (kuni 32 GB), tahvelarvuti, telefoni, sülearvuti, DVD-mängija ja isegi mängukontrolleri, hiire ja lisakõlarid. Võimalused on tõesti tohutud!

Vaadake veelgi rohkem

BYINTEK K16Pro abil näete iga detaili ja annate endale unustamatu kogemuse filme vaadates või mänge mängides. Projektor tagab teile suure, selge ja rikkaliku pildi. Selle loomulik eraldusvõime on 1920x1080 Full HD, kuid see võib toetada ka 4K-d (kaabli kaudu). Lisaks võimaldab seade kaugjuhtimispuldi abil suumi reguleerida ja fookust käsitsi reguleerida.

Android 9.0

Projektor töötab operatsioonisüsteemiga Android 9.0 ja toetab Wi-Fi 2.4G/5G ja Bluetooth 5.0, nii et saate vabalt installida rakendusi, kasutada Google Chrome'i brauserit ja vaadata Netflixis, YouTube'is või Hulus saadaolevaid filme. Projektor on ka juhtmevaba ja pakub tuge mitme ekraani, peegelekraani, Miracasti, Airplay ja DLNA jaoks (rakenduse Eshare kaudu).

Komplektis kaugjuhtimispult

Projektori põhifunktsioonide kasutamiseks ei pea te enam oma mugavalt toolilt püsti tõusma. Komplektis on praktiline kaugjuhtimispult, millega saad seadet eemalt juhtida! Sellega saab näiteks projektori sisse või välja lülitada, helitugevust reguleerida, seadeid muuta, avalehele minna, rakendust kasutada või kõlareid vaigistada.

Veelgi rohkem võimalusi

Nautige mitte ainult kõrge eraldusvõimega pilte, vaid ka suurepärast helikvaliteeti. Projektor on varustatud kahe 5 W kõlariga, nii et see pakub filme vaadates või mänge mängides sellise keelekümbluse taseme, millest unistate. Projektor võimaldab korrigeerida ka nurki ja vertikaalseid trapetse, mis teeb valest positsioneerimisest põhjustatud vigade parandamise lihtsaks. Lisaks on seadme LED-lambi kasutusiga kuni 30 000 tundi.

Kasti

  • Projektor
  • Toitekaabel
  • Pult
  • Kasutusjuhend
Bränd BIINTEK
Mudel K16Pro
Ekraani tüüp LCD ekraan
Natiivne eraldusvõime 1920 x 1080 (täis-HD)
Maksimaalne eraldusvõime 4K HDMI kaabli kaudu
Täis HD Jah
Kuvasuhe 16:9
3D tugi Ei
Projektsiooniala 40-150 tolli
Vundamendi kivi Automaatne/manuaalne vertikaalkorrektsioon, käsitsi nurga korrigeerimine
Keystone kraadid ±35°
WiFi 2,4G ja 5G
Bluetooth 5.0
Juhtmeta ühendus Jah
Android 9.0
Saade Jah
Heledus 300 ANSI luumenit
Kontrast 3000:1
Elektrooniline fookuse reguleerimine Ei (käsitsi)
Elektrooniline suum Jah
Lambi eluiga u. 30 000 tundi
Mälu RAM 2 GB + ROM 32 GB
Energiatarve 65 W
Mõõtmed 190x130x140 mm
Kaal 1,28 kg
Kõlarid 5 W x 2
Sisendid/väljundid HDMI, USB, 3,5 mm minipesa, vahelduvvoolu sisendvõimsus 100-220V
Projektsiooni kaugus 1,2-4,7 m
Omadused
Ühendus Juhtmeta (Wi-Fi)

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles