Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

B&W tüüpi 3000 ümbris DJI Mavic 3 jaoks (kollane)

  • 103.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 34.66 €
Kaubamärgid Generic
Kauba ID: 1456731
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

DJI Mavic 3 B&W drooni ümbris, tüüp 3000

See B&W praktiline ümbris võimaldab teil oma DJI Mavic 3 drooni ja valitud tarvikuid turvaliselt hoida. See on äärmiselt ruumikas ning tänu tugevale vahtplastist sisetükile pakub sellesse paigutatud seadmetele usaldusväärset kaitset. Samuti on see varustatud lisataskuga dokumentide ja väikeste asjade jaoks. Nüüd on teil alati kõik vajalik käepärast.

Tugev disain

Kohver on valmistatud kvaliteetsest polüpropüleenist, mis muudab selle äärmiselt vastupidavaks. Samuti on see IP67 vee- ja tolmukindel. Sinna ei satu mustust. See pakub teie droonile usaldusväärset kaitset olenemata ilmastikutingimustest – isegi temperatuuridel -30°C kuni 80°C. Pealegi võimaldab automaatventiil seda ohutult kasutada ka suurte rõhuerinevustega keskkondades.

Avar

Transpordi vabalt oma drooni ja kõiki vajalikke tarvikuid. Kapp on väga mahukas ning tänu spetsiaalsetele lahtritele on lihtne korda hoida. See ei mahuta mitte ainult teie Mavic 3-le, vaid ka nutikaid akusid, laadimisjaoturit, ND-filtreid, laadijat ja kaamerat ning palju muud. Korpuse kaanes on lisatasku, kuhu saad hoida lisapropellereid, tahvelarvutit või dokumente, näiteks drooni kindlustust.

Mugav

Kohvrit on äärmiselt mugav kasutada. Spetsiaalselt disainitud riivid võimaldavad kiiret avamist ja sulgemist. Käepideme kummikate tagab kasutusmugavuse ja muudab toote kaasaskandmise lihtsamaks. Koguni 2 lisaauku võimaldavad kinnitada korpuse tabalukuga (Ø7mm), mis suurendab turvalisust ja vähendab sinu drooni või lisavarustuse varguse ohtu.

Bränd B/W
Veekindel IP67
Materjal PP
Sisemised mõõdud 330x235x150 mm
Välismõõtmed 365x295x170 mm
Kaal 2,04 kg
Mahutavus 11,7l
Garantii 30 aastat
Temperatuuri stabiilsus -30°С kuni 80°С
Värv Kollane
Omadused
FPV Mavic
Toode Kohver/kohver

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles