Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

B&W kohver tüüp 4000 DJI Mavic 3 / Mavic 3 Cine Black jaoks

  • 137.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 46 €
Kaubamärgid Generic
Kauba ID: 1456859
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

DJI Mavic 3 B&W drooni ümbris, tüüp 4000

See B&W praktiline ümbris võimaldab teil oma DJI Mavic 3/DJI Mavic 3 Cine drooni ja valitud tarvikuid turvaliselt hoida. See on äärmiselt ruumikas ning tänu tugevale vahtplastist sisetükile pakub sellesse paigutatud seadmetele usaldusväärset kaitset. Samuti oli see varustatud lisataskuga dokumentide ja väikeste asjade jaoks. Nüüd on teil alati kõik vajalik käepärast.

Tahke

Kohver on valmistatud kvaliteetsest polüpropüleenist, mis muudab selle äärmiselt vastupidavaks. Samuti on see IP67 vee- ja tolmukindel. Sinna ei satu mustust. See pakub teie droonile usaldusväärset kaitset olenemata ilmastikutingimustest – isegi temperatuuridel -30°C kuni 80°C. Pealegi võimaldab automaatventiil seda ohutult kasutada ka suurte rõhuerinevustega keskkondades.

Avar

Transpordi vabalt oma drooni ja kõiki vajalikke tarvikuid. Kapp on väga mahukas ning tänu spetsiaalsetele lahtritele on lihtne korda hoida. Sinna ei mahuta mitte ainult Mavic 3 või Mavic 3 Cine, vaid ka DJI RC-N1 või DJI RC Pro, 6 nutikat akut, laadimisjaotur, laadija, laadimiskaabel, propellerid, 2 ND filtrit ja muud tarvikud. Korpuse kaanel on lisatasku propellerite, tahvelarvuti või dokumentide, näiteks droonikindlustuse, hoidmiseks.

Mugav

Kohvrit on äärmiselt mugav kasutada. Spetsiaalselt disainitud riivid võimaldavad kiiret avamist ja sulgemist. Käepideme kummikate tagab kasutusmugavuse ja muudab toote kaasaskandmise lihtsamaks. Koguni 2 lisaauku võimaldavad lukustada korpuse tabalukuga (Ø7mm) – suurendades nii turvalisust ja vähendades oma drooni või tarvikute varguse ohtu. Samuti saate otse ümbrises laadida kuni 3 akut. Märkus. Korpus peab akude laadimise ajal olema avatud.

Bränd B/W
Mudel 4000/B/Mavic3
Veekindel IP67
Materjal PP
Sisemised mõõdud 385x265x165 mm
Välismõõtmed 420x325x180 mm
Kaal 2,68 kg
Mahutavus 16,6l
Garantii 30 aastat
Temperatuuri stabiilsus -30°С-80°С
Värv Must
Omadused
FPV Mavic
Toode Kohver/kohver

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles