Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Budi T05 autosaatja, 2 x USB + USB-C

Budi T05 autosaatja, 2 x USB + USB-C
Laos
  • 16.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 5.66 €
Kaubamärgid Budi
Kauba ID: 1462650
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Auto saatja, Budi 20W

Autoga reisimine ei pea olema igav ja iga hetk rooli taga võib olla muusikaga täidetud. Budi autosaatja on varustatud Bluetooth FM-saatjaga, mis võimaldab voogesitada muusikat otse nutitelefonist auto helisüsteemi. Olenemata sellest, kas lähete nädalavahetusel puhkusele või tööle pendeldama, on teie lemmikmuusika alati teiega kaasas. Toode on varustatud 2 kiirlaadimispordiga: USB (QC 3.0) ja USB-C (PD 20W), samuti 1 USB-pordiga andmeedastuseks. See toetab taasesitust välkmälust ja TF-kaardilt ning võimaldab kasutada ka vabakäekomplekti. Lisaks on sellel RGB-valgustus, mis loob teie autos meeldiva õhkkonna.

Budi/T05/1

Laadige oma seadmeid koheselt

Budi saatja ei piirdu ainult muusika voogedastusega. Seadmel on ka 2 porti, mis võimaldavad mobiilseadmeid kiiresti ja tõhusalt laadida. Ükskõik, kas peate laadima telefoni, tahvelarvutit või muud varustust, Budi saatja pakub teile lihtsa ja praktilise lahenduse.

Budi/T05/2

Esitage muusikat nii, nagu teile meeldib

Budi pakub ka paindlikkust, võimaldades teil esitada muusikat erinevatest allikatest. Saate seda kasutada muusika esitamiseks Bluetoothi kaudu, kuid USB-välgu ja TF-kaardi taasesituse toega ei pea te piirduma nutitelefoni salvestatud muusikaga. Tänu sellele saate alati oma lemmiklugusid esitada!

Budi/T05/3

Turvalisus ja kontroll

Ohutus on iga autoreisi võtmeelement, mistõttu on Budi saatja varustatud autoaku jälgimise funktsiooniga. See intelligentne süsteem võimaldab teil pidevalt jälgida aku seisukorda, et saaksite alati teada, millal on aeg seda laadida või asendada. Budi saatja on varustatud ka Bluetooth-vabakäekomplektiga, mis teeb sõidu ajal suhtlemise lihtsaks. Juhtmeta vestlused sõidu ajal pole mitte ainult mugavad, vaid ennekõike turvalised. Tänu sellele lahendusele saate telefonikõnesid teha ilma käsi roolilt ära võtmata. Vaadake, kui lihtne see on!

Budi/T05/4

Täielik kasutusmugavus

Saatjal on intuitiivne ja selge liides, nii et selle töö ei tekita vähimatki probleemi. Nupu abil saate hõlpsalt helitugevust reguleerida, muusikat sisse/välja lülitada või kõnele vastata. Nupu kõrval olevad nupud võimaldavad teil reguleerida EQ sätteid ja muuta FM sagedust. Teie käsutuses on ka RGB-valgustuse lüliti.

Budi/T05/5
Direktor Budi
Mudel T05
Sissepääs 12V-24V
FM-saatja: sagedusvahemik 87,5-108,0 MHz
Kõlarisüsteem Jah, Bluetooth
Saadaolevad pordid 2 x USB + USB-C
Taasesituse tugi mälupulgalt; TF-kaardilt; FM
Lisafunktsioonid Kiire laadimine (QC 3.0 + PD20W); Auto aku monitor

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles