Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

BuddyPhones School+ juhtmega kõrvaklapid lastele (rohelised)

BuddyPhones School+ juhtmega kõrvaklapid lastele (rohelised)
Laos
  • 57.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 19.33 €
Kaubamärgid BuddyPhones
Kauba ID: 1460189
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Laste juhtmega kõrvaklapid BuddyPhones School+ (roheline)

Kas teie laps kasutab sageli kõrvaklappe? Kas ta kasutab neid õppimiseks, multikate vaatamiseks või muusika kuulamiseks? Olge ettevaatlik, et mitte üle pingutada ja kaitsta oma kuulmist kahjustuste eest! BuddyPhones School+ piirab helitugevust automaatselt 85 dB-ni ning on väga mugavad ja vastupidavad. Neil on ka kvaliteetne mikrofon, mis võimaldab teie lapsel tegevustes aktiivselt osaleda.

Väikeste kuulmise eest hoolitsemine

Kaitske oma lapse kuulmist kahjustuste eest. BuddyPhones School+ kõrvaklapid piiravad helitugevust automaatselt 85 dB-ni, mis on WHO soovitatud ohutu tase. Nii ei pea te millegi pärast muretsema. Nüüd võite olla kindel, et teie laps ei kuula muusikat liiga valjult!

Kasutusmugavus

Hoolitse oma lapse mugavuse eest. BuddyPhones on loodud kestma – nende pehmed allergiavastased topsid hoiavad ära higistamise ja neid saab vajadusel kergesti puhastada. Veelgi enam, reguleeritav peavõru võimaldab teil kohandada kõrvaklappe vastavalt teie beebi vajadustele ja nende sile pind tähendab, et neid saab määrdumise korral lihtsalt lapiga pühkida.

Eemaldatav mikrofon

BuddyPhones School+ on ideaalne veebitundide jaoks. Need on varustatud kvaliteetse mikrofoniga, mis salvestab suurepäraselt teie lapse hääle. See vähendab ka ebavajalikke taustahelisid. See võimaldab lastel aktiivselt tundides osaleda või sõpradega vestelda!

Hoolikalt läbimõeldud disain

Kõrvaklapid pole mitte ainult mugavad, vaid ka väga vastupidavad. Nad ei karda isegi painutusi ja lööke – ärge muretsege, et need kiiresti purunevad. Neil on ka kokkupandav disain, et teie laps saaks need mugavalt puhkusele või koolireisile kaasa võtta. Kaasasolev ümbris muudab nende transportimise lihtsaks. Pakendist leiate ka värvilised kleebised ja isetegemise kleebised, millega saate oma kõrvaklappe kaunistada.

Veel rohkem mugavusi

BuddyPhones School+ mikrofonikaablil on mugav nupp, mis võimaldab teie lapsel kiiresti kõnedele vastata. Sellel on ka spetsiaalne lisapistikupesa, mis võimaldab ühendada oma valitud seadmega täiendava paari kõrvaklappe. Komplektis on ka tavaline helikaabel. Kui teie laps ei vaja mõnda aega mikrofoni, vahetage lihtsalt kaabel välja!

Kasti

  • Kõrvaklapid
  • Mikrofoniga kaabel
  • Juhtum
  • Dekoratiivsed kleebised
  • DIY kleebised
  • Kleebised nimeruumiga
  • Varu helikaabel 3,5 mm (1,2 m)

Bränd BuddyPhones
Nimi Kooli BuddyPhones+
Mudel BP-KOOL-ROHELINE
Värv Roheline
Juht 30 mm
Takistus 32 oomi
Tundlikkus 85 ±3 dB sagedusel 1 mW 1 kHz
Sagedusreaktsioon 20 Hz – 20 kHz
Ühendus 3,5 mm
Kaabli pikkus 1,4 m
Omadused
Bluetoothi versioon
Tüüp Kõrva peal
Värv
Veekindluse sertifikaat

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles