Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Brodit ProClip passiivne hoidik tahvelarvuti / UMPC, pihuarvuti, mobiiltelefon / nutitelefon, ekraan, navigaator must

Brodit ProClip passiivne hoidik tahvelarvuti / UMPC, pihuarvuti, mobiiltelefon / nutitelefon, ekraan, navigaator must
Laos
  • 35.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 12 €
Kaubamärgid Brodit
Kauba ID: 1766776
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Hoidke seade autos hõlpsasti nähtaval ja käeulatuses! ProClip muudab käeshoitavate seadmete kasutamise sõidukites lihtsamaks ja ohutumaks. ProClip on kinnitusklamber, mille kinnitate oma auto armatuurlauale. ProClipile saate paigaldada mis tahes tarviku, nt mobiiltelefoni või muu sideseadme hoidiku.

ProClip on autospetsiifiline, see on kohandatud iga automudeli jaoks ja sobib ideaalselt. ProClip pakub kindlat kinnitusplatvormi ja on enamiku sõidukite jaoks saadaval mitmes asendis. Diskreetne disain, mis sulandub hästi interjööriga. Turvaline, korralik ja mugav!

ProClipi on lihtne paigaldada, saate seda teha minutiga! ProClipi lihtsalt klõpsate paigale siseruumides asuvatesse vahedesse, teil pole vaja auke puurida ega kasutada spetsiaalseid tööriistu ega armatuurlauda lahti võtta. Kaasas üksikasjalik paigaldusjuhend. ProClipil on AMPS-i augud hoidiku hõlpsaks paigaldamiseks. Valmistatud kvaliteetsest ABS/atsetaalplastist. Värv: must. Välja töötatud ja toodetud Rootsis.Brodit ProClip. Mobiilseadme tüüp: tahvelarvuti/UMPC, mobiilne pihuarvuti, mobiiltelefon/nutitelefon, ekraan, navigaator, tüüp: passiivne hoidik, otstarbekohane kasutamine: auto, toote värv: must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles