Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Brodit 213 x 182 x 50 mm, 517 g

Brodit 213 x 182 x 50 mm, 517 g
Laos
  • 96.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 32.33 €
Kaubamärgid Brodit
Kauba ID: 1638743
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Seda hoidikut tuleb kasutada siis, kui soovite oma Panasonicut turvaliselt kaitsta ja sellele siiski kergesti ligi pääseda.

Aktiivne hoidik tuleb ühendada armatuurlaua sisse. See tagab diskreetse ja korraliku paigalduse, ilma kaabliteta sisemuse kohal. Ohutu ja mugav! 12/24 volti. Toode on E-tunnustatud. Ühendage toitekaabel 2 A kaitsmega. 1 laadija. Laadimine läbi pogo pistiku. Soovitatav professionaalne paigaldus.

Lihtsalt vahetatav süsteem:

Kergesti vahetatav süsteem võimaldab teil uuendada ainult hoidikut ja säilitada paigaldatud juhtmeid. See säästab palju aega! Uuele seadmele uuendamisel ei pea te enam täielikku installimist tegema. Sama kehtib ka hoolduse kohta garantii või kahju korral. Ühendage hoidik lihtsalt Molexi 6-kontaktilise kiirpistiku kaudu laadimiskaabli küljest lahti ja seejärel ühendage uus hoidik. Lülitamine toimub mõne sekundiga.

Hoidik sobib suurepäraselt kasutamiseks ka kauplustes, näitustel ja igas kohas, kus soovite oma Panasonicu seadet kasutada, ilma et see oleks kergesti eemaldatav. Hoidik on varustatud lukuga. Seadme hoidikust eemaldamiseks vajate võtit, komplektis on kaks võtit. Hoidik on paigaldatud kallutatavale pöördele. See tähendab, et saate ekraanil valguse peegeldumise vältimiseks reguleerida nurka. Saate hõlpsasti portree- ja rõhtpaigutusrežiimi vahel vahetada, keerates hoidiku soovitud asendisse.

Tahvelarvuteid ei tohiks paigaldada auto armatuurlauale, kui need blokeerivad vaadet või võtmenuppe. ProClip on mõeldud kasutamiseks väiksemate seadmetega nagu nutitelefonid. Kui soovite asetada tahvelarvuti armatuurlauale, tuleb iga tahvelarvuti-auto kombinatsioon ise üksikasjalikult läbi vaadata, et teha kindlaks, kas selline paigaldus on konkreetsel juhul võimalik. Brodit ei anna selliste paigalduste kohta soovitusi. Tahvelarvuti paigaldamine sõiduki armatuurlauale toimub alati kliendi enda vastutusel. Brodit soovitab kasutada auto peatoel tahvelarvuteid, mis on paigaldatud Broditi peatoe kinnitusele.
Omadused
Brändi nimi Kahlama
Brutokaal (pakk, kg) 0,517
Garantii 1
Koduleht
Kogus paki kohta 1
Kõrgus (pakendis, cm) 18.2
Laius (pakend, cm) 21.3
Mobiilseadme tüüp Tahvelarvuti/UMPC
Netokaal (toode, kg) 0,41700000000000004
Õige kasutamine Siseruumides
Satelliidid Aktiivne hoidja
Seadme kinnituse tüüp Kruvikinnitus
Sisendid Panasonic FZ-L1
Sisseehitatud laadija Jah
Sügavus (pakend, cm) 5
Toote kõrgus 18.2
Toote laius 21.3
Toote sügavus 5
Toote värv Must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles