Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Braun Silk-épil 9 SensoSmart 9 / 880 40 pintsetid roosa kuld, valge

Braun Silk-épil 9 SensoSmart 9 / 880 40 pintsetid roosa kuld, valge
Laos
  • 150.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 50.33 €
Kaubamärgid Braun
Kauba ID: 1766840
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Braun Silk-épil 9 SensoSmart™ epilaator on maailma esimene nutikas epilaator. See sisaldab uuenduslikku rõhuanduri tehnoloogiat, mis juhib teie epileerimist ja eemaldab ühe tõmbega veelgi rohkem karvu. 40% laiem epilaatoripea¹ eemaldab 4 korda lühemad karvad kui vaha. Juhtmeta ja Wet & Dry epilaatorit saab kasutada vannis või duši all. 7 lisavarustusega, sealhulgas pardlipea ja trimmikork tundlike piirkondade jaoks ning näohari.

SensoSmart™

Arukas andur juhib teie epileerimist, tagades õige surve avaldamise, et eemaldada ühe tõmbega veelgi rohkem karvu.

Epilaatori pea

Eriti lai pea

Braun Silk-épil 9-l on 40% laiem pea¹, mis eemaldab ühe tõmbega palju rohkem karvu ja tagab kiirema epileerimise. Uus epileerimise standard, et saaksite nautida kauakestvat sileda nahka kuni 4 nädalat.
¹ võrreldes teiste Brauni epilaatoritega

MicroGrip pintsetttehnoloogia

Laiemate, pikemate ja sügavamate pintsettidega Braun Silk-epil 9 eemaldab täpselt isegi kõige lühemad karvad, mida vaha ei taba (kuni 0,5 mm). Seega ei pea te enam ootama, kuni teie kehakarvad kasvavad vahatamiseks piisavalt pikaks. Vabanege nendest vahepealsetest päevadest, vabanege probleemidest.

Kõrgsagedusliku massaaži süsteem

Pulseeriva aktiivse vibratsiooniga – eriti õrnaks epileerimiseks.

Pöörlev pea

Kohandub sujuvalt kehakontuuridega, et tagada ülim mugavus ja tõhusus.

Märg & Kuiv

Töötab vannis või duši all mugavamaks epileerimiseks.

Brauni näohari

Spetsiaalne Brauni näohari eemaldab sügavalt meigi ja mustuse – 6 korda paremini kui käsitsi puhastamine. Lisaks viimistleb ja koorib nahka mikrovõnkumiste abil. 100% veekindel mugavaks duši all kasutamiseks.Braun Silk-épil 9 SensoSmart 9/880. Toote värv: Roosa kuld, Valge, Pintsettide arv: 40 pintsetti, Päritoluriik: Saksamaa. Toiteallikas: Aku, AC sisendpinge: 100 - 240 V, Aku tüüp: Sisseehitatud aku. Kaal: 653 g, Aku kaal: 31,9 g. Pakendi tüüp: Kast, Pakendi laius: 70 mm, Pakendi sügavus: 260 mm. Kogus pakis: 1 tk, Master (välimine) korpuse laius: 224 mm, Master (välimine) korpuse pikkus: 276 mm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles