Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Braun CG 9040 kontaktgrill

  • 243.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 81.33 €
Kaubamärgid Braun
Kauba ID: 1807057
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Kogege täiuslikke grillimistulemusi hommiku-, lõuna-, õhtusöögi ja suupistete puhul. Nautige piiramatut mitmekülgsust kahe erineva plaadi ja kolme küpsetusasendi nutika kombinatsiooniga Brauni suurimal küpsetuspinnal.* 2000-vatine võimsus ja sisseehitatud kütteelemendid kiiremaks toiduvalmistamiseks – teile meeldib selle kiirus ja tõhusus, mida see teie kööki toob. Maitsekate, mahlaste steikide ja krõbeda kuldse kanaliha saamiseks vajutage lisavõimsuse suurendamiseks lihtsalt küpsetusnuppu, viies grilli mõneks minutiks temperatuurini 250 °C, et moodustuks rikkalik pruun koorik, mis võimendab teie lemmik paksu liha soolast maitset. .

*27% suurem kui MultiGrill 7.

Piiramatu mitmekülgsus
Kahe erineva plaadi ja kolme paindliku küpsetusasendi nutika kombinatsiooni tõttu saate nautida piiramatut mitmekülgsust. Kogege täiuslikke grillimistulemusi hommiku-, lõuna-, õhtusöögi ja suupistete puhul.

Suurepärane grillimistulemus
Sisseehitatud kütteelemendid tagavad kiirema ja ühtlase kuumutamise. Ja tänu sõltumatutele termostaatidele saate reguleerida iga plaadi temperatuuri eraldi, et valmistada korraga kahte tüüpi toitu.

Nõudepesumasinas pestav
Mittenakkuvad plaadid ja tilkumisalus on kõik nõudepesumasinas pestavad, mis teeb puhastamise kenaks ja lihtsaks. Braun CG 9040. Toote värv: Must, Roostevaba teras, Kujutegur: Ristkülikukujuline, Juhtimistüüp: Nupud, Pöörlev. Võimsus: 2000 W, vahelduvvoolu sisendpinge: 220 - 240 V, vahelduvvoolu sisendsagedus: 50/60 Hz. Laius: 460 mm, Sügavus: 365 mm, Kõrgus: 190 mm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles