Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Box Telesin kolme kanaliga laadija + 3 akut GoPro Hero 11/10/9 jaoks

  • 55.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 18.66 €
Kaubamärgid Telesin
Kauba ID: 1456296
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Telesin box kolme kanaliga laadimine + 3 akut GoPro Hero jaoks 12/11/10/9

Kas GoPro Hero 12/11/10/9 jaoks on mugav hoida ja laadida korraga kuni 3 akut? Nüüd on see võimalik! Kaasaskantav 3-kanaliline laadija Telesin GP-BNC-902 üllatab oma efektiivsusega ja tagab kasutusohutuse. See võimaldab laadida kõik 3 akut vaid 2,5 tunniga! Tänu täiustatud disainile on seda lihtne ja lihtne kasutada ning lihtne transportida. 3 värvilist märgutuld annavad teile teavet laadimisoleku kohta. Komplektist leiate ka 3 taaslaetavat akut GoPro Hero jaoks Telesinilt.

Telesin/GP-BNC-902/4

Mugav tarvikute hoidmine

Kas otsite võimalust mugavalt ja turvaliselt oma GoPro kaameratarvikuid hoida? Kindlasti läheb vaja Telesini laadijat! Toode on disainitud nii, et see mahutab korraga kuni 3 akut. Sellesse saab salvestada ka 2 mälukaarti. See praktiline seade aitab teil asjad korras hoida ja kasulikud tarvikud on alati käepärast!

Telesin/GP-BNC-902/3

Kolme aku samaaegne kiire laadimine.

Telesiniga on teie kaamera kiiresti kasutusvalmis. Laadija toetab kiirlaadimist vooluga 2,4 A. See tähendab, et see võimaldab laadida kõiki 3 sellesse asetatud akut vaid 2,5 tunniga! Seade on varustatud USB-C pordiga. Toiteallikaga ühendamiseks pole vaja täiendavaid adaptereid – kasutage lihtsalt kaasasolevat kaablit!

Telesin/GP-BNC-902/9

Lihtne kontrollida laadimisolekut

Te ei pea enam mõtlema, milline on teie akude laetuse tase. Telesini laadija on varustatud 3 värviindikaatoriga, mis annavad teile kõige olulisema teabe. Ooterežiimis helendavad need siniselt. Kui need muutuvad punaseks, tähendab see, et laadimine on pooleli. Kollane näitab, et akud hakkavad laadima, samas kui roheline näitab, et need on juba täisvõimsusel. Kõik, mida pead tegema, on vaadata!

Telesin/GP-BNC-902/8

Kaasas 3 võimsat akut

Salvestage veelgi kauem ja looge palju loomingulisi videoid. Komplektist leiate kuni 3 Telesini akut, mis ühilduvad täielikult GoPro Hero 12/11/10/9 kaameratega. Unustage hüpikaknad ja vead! Nüüd saate oma järgmisi originaalvideoid ilma probleemideta ette valmistada. Telesiniga saavutate kindlustunde, et teie kaamera ei keeldu teid teenimast ka kõige ebasobivamal hetkel!

Telesin/GP-BNC-902/7

Kasutusohutus

Samuti on tootja hoolitsenud selle eest, et te ei peaks muretsema laadija ega sellesse pandud akude kiire rikke pärast. Muuhulgas on seade kaitstud ülepinge, liigvoolu, lühise ja ülekuumenemise eest. Selle korpus on valmistatud vastupidavast tulekindlast materjalist. See terviklik kaitse tähendab, et saate oma GoPro akusid muretult laadida!

Telesin/GP-BNC-902/5

Täiustatud disain

Laadija on loodud nii, et teil oleks võimalikult mugav. Sellel on uskumatult meeldiv tekstuur ja tänu kompaktsele suurusele saate seda alati endaga kaasas kanda. Saate selle hõlpsalt kotti või seljakotti mahutada! Libisemiskindlad padjad hoiavad seadme stabiilsena ning magnetilise kaane konstruktsioon muudab selle avamise ja sulgemise lihtsaks. Pealegi on mälukaardipesad valmistatud vastupidavast silikoonist turvaliseks hoiustamiseks.

Telesin/GP-BNC-902/10

Kaasas

  • Laadija
  • Telesini aku GoPro Hero jaoks 12/11/10/9
  • USB C kaabel
Tootja Telesin
Mudel GP-BNK-902
Kaal 68,31 g
Mõõtmed 105 x 56 x 124 mm
Ühilduvus GoPro Hero 11.12.10.9
Sisendvool 5 V – 2,4 A
Väljundvool 4,4V 800mA x3

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles