Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Bose SoundLink Revolve II kaasaskantav stereokõlar Hõbedane

Bose SoundLink Revolve II kaasaskantav stereokõlar Hõbedane
Pole laos
  • 263.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 88 €
Kaubamärgid BOSE
Kauba ID: 1767320
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Väike kõneleja. Suured kananahad.

Viisime oma heli uues suunas. Iga suund.
Tutvuge SoundLink Revolve II-ga, mis on üks meie seni parima jõudlusega kaasaskantavaid Bluetooth-kõlareid. See pakub tõelist 360° heli ühtlase ja ühtlase katvuse tagamiseks. Asetage see ruumi keskele, et kõik saaksid sama kogemuse. Või asetage see seina lähedusse ja heli kiirgab ja peegeldub ruumis, tuues teid endasse. Kas võtate selle õue? Suurepärane, see on mõeldud sinna, kuhu lähete.

3 võimalust 360 saavutamiseks

Bose'i kõikehõlmava heli jaoks ei saa te valesti minna SoundLink Revolve II, SoundLink Revolve+ II või Bose Portable Smart Speakeriga.

Hämmastavalt vali. Üllatavalt väike.

Ärge laske selle suurusel end petta. See pintisuurune korpus on täis rohkem tehnoloogiat, kui esmapilgul paistab. Väga tõhus andur. Kahekordse passiivsega radiaatorid. Mitmesuunaline akustiline deflektor. Kõik see tähendab lihtsalt, et saate elutruu heli… ja tõelise hanenaha.

LAULAB VIHMAS

Sa ei karda natuke vett. Teie kõneleja ei tohiks samuti olla. SoundLink Revolve II vee- ja tolmukindel disain tähendab, et saate seda muretsemata kasutada rohkemates kohtades, näiteks basseini ääres või köögivalamu juures.

PÕRRKARVED KOKKUVÕTMISEKS

Sa pole täiuslik. Ja selle kõlariga ei pea te seda olema. Ärge muretsege, kui lööte selle ümber, viskate selle oma kotti või asetate selle maha pisut kõvemini, kui ette nägite. Pehmed materjalid võimaldavad teil muretsemata põrutada.

KÕIK HELI. ÕMBET EI OLE.

Ükski detail pole liiga väike. Isegi mitte ühtegi õmblust. Pange tähele, et meie iluvõre pole seda. Selle põhjuseks on asjaolu, et lõime selle kõrvaldamiseks uue ühekordse väljapressimise protsessi – jättes alles vaid ilu.

HAARA JA LÄHE

Kui on aeg kolida, ei taha te koperdada. Seetõttu muutsime selle kõlari haaratavaks, puudutatavaks ja hõlpsasti kasutatavaks – kuni pehmete ja sujuvate nuppudeni, mis tagavad, et iga suhtlus tundub loomulik.

LISAGE MAJA ÜMBER ROHKEM HELI

Kas soovite kuulata sama muusikat korraga erinevates ruumides? Saate alati kaks või enam Bose kodukõlarit kokku rühmitada – nüüd saate Bose SimpleSynci tehnoloogiaga grupeerida ka Bose Home kõlari Bose SoundLinki Bluetooth-kõlariga ja esitada neid mõlemat täiuslikus sünkroonis.

Täis jõust

Kaasaskantav Bluetooth-kõlar vajab muljetavaldavat aku kestvust. See toimetab. Taaslaetav liitiumioonaku mängib kuni 13 tundi – kuulamiseks terve päeva. Muidugi, mõned teised kõlarid võivad mängida kauem, kuid mitte ilma, et see kahjustaks sügavat ja võimsat bassi, mida saate meie omadest.

Jätke telefon rahule

Kas teil pole telefoni käepärast? Ära muretse. Endiselt saab õhtusöögiks laua broneerida või tekstisõnumi saata. Lihtsalt vajutage ja hoidke all multifunktsionaalset nuppu, et pääseda otse kõlarist juurde oma telefoni Siri või Google'i assistendi häälsisendile. Probleem lahendatud.

Üks rakendus. Täielik kontroll.

Rakendus Bose Connect annab teile lihtsa juurdepääsu kõigele, mida teie toode pakub. Hankige näpunäiteid, avage tootefunktsioonid ja isikupärastage oma seadeid, et saaksite seadistamise asemel rohkem aega muusikat nautida. Samuti saate hõlpsalt hallata oma kõlarite Bluetoothi ühendusi ühe pühkimisega, et igaüks saaks DJ-ks olla. Ja kui valju pole piisavalt vali, lülitage see pidurežiimiga sisse, et mängida korraga kahte juhtmevaba kõlarit. Või lülitage stereorežiimile spetsiaalse vasak- ja parempoolse taasesituse jaoks, pakkudes teile täielikku ja dünaamilise ruumilise heli kogemust.

Sinu muusika. Valmis minema.

Valikuline laadimisalus hoiab teie SoundLink Revolve II laetuna ja valmis. See on kõlari jaoks mugav kodubaas ja saate laadimise ajal muusikat esitada. Lihtsalt ühendage kõlaritega kaasasolev seinalaadija hoidikusse.Bose SoundLink Revolve II. Ühenduvustehnoloogia: Juhtmega ja juhtmevaba, Bluetoothi ulatus: 9 m, USB-pistiku tüüp: Micro-USB B. Toote tüüp: Kaasaskantav stereokõlar, Toote värv: Hõbedane, Tootedisain: Silinder. Soovitatav kasutus: mobiiltelefon / nutitelefon, virtuaalne assistent: Google Assistant ja Apple Siri. Aku tüüp: Sisseehitatud aku, Aku tehnoloogia: Liitium-Ion (Li-Ion), Aku eluiga (max): 13 h. Kaal: 660 g, Laius: 82 mm, Sügavus: 82 mm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles