Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Bose SoundLink Flex Bluetooth Mono kaasaskantav kõlar Sinine

  • 197.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 66 €
Kaubamärgid BOSE
Kauba ID: 1767433
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Üllatav HELI.
KUHU ELU SIND VÕIB.

Muusika toidab ja täiendab nii mõndagi elu kirgi ning sa tahad enda oma kaasa võtta – kuhu iganes sa lähed. SoundLink Flex Bluetooth-kõlar on ideaalne muusikaline kaasmäng, mille vastupidav disain talub vett, tolmu ning mõningaid põrutusi ja sinikaid teel. Olenemata sellest, kas matkate mägedes või võtate sõbrad õhtusöögile, hämmastab võimas SoundLink Flex teid elutruu jõudluse ja sügavate, rikkalike toonidega, mis tõstavad iga hetke.

Rikkalik heli teie kirgede tõstmiseks
Tunnete tugevat ja sügavat sidet kohtadega, kuhu lähete. On mõistlik, et soovite oma muusika jaoks sama tunnet. Siin paistab SoundLink Flex. Heli on karge, selge ja moonutusteta, nii et kuulete iga instrumenti ja vokaali nüansse. Kõrged ja bassid on tasakaalustatud, võimaldades teil kuulda iga helikõrgust. Ja selle võimas bass võib buumida ja projitseerida muusikat, mis annab energiat ja paneb pead vangutama. See kõik on võimalik tänu uuenduslikule tehnoloogiale, mis on paigutatud kaunisse ja mitmekülgsesse disaini.

Elustab lekkeid, langusi ja palju muud.
IP67 reitingule vastamiseks rangelt testitud SoundLink Flex on veekindel. Kasta see vette ja see mängib edasi. See isegi ujub, nii et see ei vaju ookeani põhja, kui see teie aerulaualt maha kukub. Kõlar on kaitstud ka tolmu eest, nii et sa ei pea muretsema, kui rannas läheb liivaseks. Täiendava kaitse tagamiseks vee, tolmu ja prahi eest on terasvõre all asuv andur ja passiivsed radiaatorid valmistatud vastupidavast veekindlast materjalist ning on tihedalt kõlari korpuse külge kinnitatud.

Ehitatud teatud verevalumite vastu võitlemiseks
Pulbervärvitud terasvõre ja silikoonist välispinnaga SoundLink Flex Bluetooth kõlar on spetsiaalselt ehitatud vastupidavatest materjalidest, muutes selle seikluseks valmis. Selle sitke välisilme talub peaaegu kõiki äpardusi, näiteks põrandale kukkumist. Võre paks puuder annab kõlarile karmi tekstuuri, mis peab vastu kõigele, mida teie päev ette näeb. Pulbervärv ei kooru ega ketenda ning on roostekorrosiooni ja UV-kiirguse suhtes vastupidav. Kuid vaatamata sellele "karmile jutule" on selle juhtmevaba kõlari ainulaadset ergonoomilist disaini lihtne käes hoida ja see tundub hästi käes, kus iganes selle haarate.

Kallutage seda. Pöörake seda. Riputa üles. Alati uskumatu heli.
SoundLink Flex on piisavalt mitmekülgne, et seda kõikjale kaasa võtta. Ja tänu PositionIQ-tehnoloogiale kohandub see heli optimeerimiseks automaatselt vastavalt sellele, kuidas see on orienteeritud. Ükskõik, kas see seisab püsti, lamab selili või ripub selle rebenemiskindla utiliidi küljes, esitab SoundLink Flex teie muusikat täielike ja tasakaalustatud toonidega.

Hoiab sinuga kogu päeva kursis
Ükskõik, kas töötate pikka vahetust või naudite päeva vee peal, SoundLink Flex pakub teile kogu päeva heliriba. See võib ühe laadimisega töötada kuni 12 tundi ja kui on aeg varundada, saate selle USB-C pordi kaudu kiiresti laadida.

Bose kõlarid, parem koos.
Muidugi, SoundLink Flex on üksi uskumatu. Kuid nagu kõik Bose kõlarid, muutub ka see mitmekülgne kaasaskantav kõlar teiste kõlaritega ühendamisel veelgi paremaks. Siduge see teise SoundLink Flexi või mõne muu Bose Bluetoothi kõlariga, et lubada peorežiim ja nautida seda, mida kuulete rohkemates ruumides. Või rohkem alasid õues. Isegi natuke mõlemat — SoundLink Flex ühendub ka Bose Smart Soundbarsiga, et saaksite telerist eemal olles mängul silma peal hoida.

Ühildub Bose Connecti rakendusega
Bose Connecti rakendusega saate isikupärastada oma seadeid, siduda mitu kõlarit, avada tootefunktsioone, hoida oma tarkvara ajakohasena ja palju muud.

Valjuhääldi
SoundLink Flexi sisseehitatud mikrofon võimaldab teil helistada, kui see on Bluetoothi kaudu telefoniga ühendatud, samas kui kõlari suurepärane heli tähendab, et te ei jäta ühtegi sõna kahe silma vahele.

Usaldusväärne Bluetoothi sidumine
Ühendage SoundLink Flex oma telefoni, tahvelarvuti või sülearvutiga Bluetoothi abil kuni 30 jala kauguselt. See jätab meelde kuni kaheksa hiljuti ühendatud seadet.

Kuidas see kõik kokku saab
Kaasaegse inseneritööna toodetud SoundLink Flex on täis eksklusiivseid Bose tehnoloogiaid. Selle uuenduslik muundur on spetsiaalselt loodud pakkuma võimalikult selget heli ja tugevat sügavat bassi, mis on tõeliselt mõjuv. Kõlari digitaalse signaalitöötluse (DSP) tehnoloogiad, patenteeritud kood ja kohandatud algoritmid töötavad koos, et tagada optimaalne helikvaliteet kõikjal, kus viibite.Bose SoundLink Flex Bluetooth. Ühenduvustehnoloogia: juhtmevaba, Bluetoothi leviala: 9 m, USB-pistiku tüüp: USB Type-C. Toote tüüp: Mono kaasaskantav kõlar, Toote värv: Sinine, Toote disain: Ristkülik. Soovitatav kasutus: mobiiltelefon/nutitelefon. Aku tüüp: Sisseehitatud aku, Aku tehnoloogia: Liitium-Ion (Li-Ion), Aku eluiga (max): 12 h. Kaal: 590 g, Laius: 201,4 mm, Sügavus: 52,3 mm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles