Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Bose QuietComfort Ultra peakomplekt Juhtmega ja juhtmeta peapaelaga muusika / igapäevane Bluetooth, must

  • 403.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 134.66 €
Kaubamärgid BOSE
Kauba ID: 1767627
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Maailmatasemel mürasummutus, vaiksem kui kunagi varem. Läbimurdeline ruumiline heli kaasahaaravaks kuulamiseks, olenemata sisust või allikast. Kõrgendatud disain ja luksuslikud materjalid tagavad ületamatu mugavuse. See on kõik, mis paneb sind tundma, et muusika on tõusnud uutele kõrgustele. Bose Immersive Audio nihutab kuulamise piiri, võttes kuuldu peast välja ja asetades selle enda ette. See kõlab nii tõepäraselt, et peaaegu nagu võiksite sirutada käe ja seda puudutada.

Heli muutus just tõeliseks
Need ruumilise heliga kõrvaklapid Bose Immersive Audioga nihutavad kuulamise piire. Teie jaoks tähendab see muusikat, mis kõlab tõelisemalt kui kunagi varem.

Tere tulemast akustilisse magusasse kohta
See, mida kuulete, on asetatud teie ette, nii et tundub, et te ei kuula kõrvaklappidega üldse.

Meelepainutav loomulik heli
See on murranguline kogemus, mille heli on nii tõeline, et proovite peaaegu käe välja sirutada ja seda puudutada.

Režiim teie muusikalise meeleolu jaoks

Vaikne režiim
Kõrged helid löövad tugevamini ja bass langeb kõige sügavamalt Bose'i kõrvapealsetest kõrvaklappidest kõige vaiksema vaikse tulemusega.

Teadlik režiim
Kas soovite mõlemast maailmast parimat? Kuulake oma muusikat ja ümbrust täiesti läbipaistvalt.

Keelekümblusrežiim
Kombineerige täielik mürasummutus ja Bose Immersive Audio, et kuulata nagu kunagi varem. See on ehedaim heli, mida saate.

Heli on teie jaoks kõik
CustomTune'i tehnoloogia reguleerib helitugevust automaatselt vastavalt teie kõrvadele. Nii et kõik tabab täpselt nii nagu peab.

Pikk aku tööiga
Jätkake, vajutage esitusnuppu isegi oma pikima maratoni esitusloendi puhul, millel on kuni 24-tunnine aku kasutusaeg (kuni 18 tundi Immersive Audioga).Bose QuietComfort Ultra. Toote tüüp: Peakomplekt. Ühenduvustehnoloogia: juhtmega ja traadita, Bluetooth. Soovitatav kasutus: muusika/igapäevane. Kaal: 250 g. Toote värv: must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles