Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Bose QuietComfort Ultra kõrvaklapid juhtmeta kõrvasisene muusika / igapäevane Bluetooth must

  • 368.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 123 €
Kaubamärgid BOSE
Kauba ID: 1767639
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Läbimurdeline ruumiline heli kaasahaaravamaks kuulamiseks, mis muudab teie muusika tõelisemaks kui kunagi varem – olenemata sisust või allikast. Maailmatasemel mürasummutus ja teie jaoks kohandatud heli. Ja disain, mida on nii hea kanda. Ütle vähem. (Kuulake rohkem.) QuietComfort Ultra Earbuds on ülim juhtmevaba mürasummutav kõrvaklappide kasutuskogemus. Bose Immersive Audio nihutab kuulamise piiri, võttes kuuldu peast välja ja asetades selle enda ette. See kõlab nii tõepäraselt, et peaaegu nagu võiksite sirutada käe ja seda puudutada.

Heli muutus just tõeliseks
Need ruumilised helikõrvaklapid koos Bose Immersive Audioga nihutavad kuulamise piire. Nii saate muusikat, mis kõlab ehedamalt kui kunagi varem.

Tere tulemast akustilisse magusasse kohta
See, mida kuulete, on asetatud teie ette, nii et tundub, et te ei kuula kõrvaklappidega üldse.

Meelepainutav loomulik heli
See on murranguline kogemus, mille heli on nii tõeline, et proovite peaaegu käe välja sirutada ja seda puudutada.

Maailmatasemel mürasummutus
Olge tõeliselt vaikne, kui seda soovite, ja teadlikkus, kui seda vajate. Või kombineerige neid kahte oma maitse järgi nende mürasummutavate kõrvaklappidega.

Heli ja vaikus olete kõik teie jaoks
CustomTune'i tehnoloogia reguleerib automaatselt mürasummutust ja helitugevust vastavalt teie kõrvadele. Nii et kõik tabab täpselt nii nagu peab.

Neid kõrvaklappe on niiiiiiii hea kanda

Niiii mugav
Vihmavarjukujulised kõrvaotsad on ülipehmed, kuid siiski summutavad välismüra.

Niiii stabiilne
Stabiilsusribad kallistavad teie kõrvade piirjooni, et need sobiksid hästi. Parima sobivuse saavutamiseks valige 9 võimaliku kombinatsiooni vahel.Bose QuietComfort Ultra. Toote tüüp: Peakomplekt. Ühenduvustehnoloogia: traadita ühendus, Bluetooth. Soovitatav kasutus: Muusika/Argipäev, Toote värv: Must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles