Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Bose QuietComfort peakomplekt Juhtmega ja juhtmeta peapaelaga muusika / igapäevane Bluetooth roheline

  • 417.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 139.33 €
Kaubamärgid BOSE
Kauba ID: 1767649
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Võtke oma muusika eest vastutus ja astuge rütmi järgi. Kõrge täpsusega heli ja legendaarne mürasummutus toimivad oma võlu, sulgedes teid, kõrvaldades segavad tegurid ja lastes teil sukelduda sügavale oma rütmi. Lülitage vaikse ja teadliku režiimi vahel või looge kohandatud režiim ja kohandage välisheli hetkega. Disain on ikooniline ja mugavus püsiv, samas kui valikuline helikaabel koos sisseehitatud mikrofoniga ühendab teid sama julge heliga kui teie, isegi ilma Bluetooth®-ühenduseta.

Legendaarne mürasummutus
Kinnitage end ülitäpse heliga, kõrvaldage segajad ja sukelduge sügavale oma muusikasse.

Režiimid igaks muusikaliseks hetkeks
Sulgege maailm vaikse režiimiga, nautige teadliku režiimiga täielikku läbipaistvust või ühendage need kaks Bose Musicu rakenduse kohandatud režiimiga.

Mugav nii kaua, kui kuulate
Pehmed padjad kallistavad pehmelt teie kõrvu, samas kui mugav, kuid turvaline rihm hoiab kõrvaklappe paigal, kui olete liikvel.

Nii et lase käia, kuula kauem.
Jätkake oma maratoni esitusloendeid kuni 24-tunnise aku tööeaga.

Oma biiti. Langetage bass.
Reguleeritav EQ võimaldab teil vändata bassi, reguleerida kõrgeid helisid ja tasakaalustada keskmist vahemikku, et saada teile kõige sobivam heli.

Nautige privaatset kuulamist
SimpleSynci tehnoloogiaga siduge oma kõrvaklapid ja Bose nutikas heliriba, et kuulata oma lemmiksaadet teisi häirimata.Bose QuietComfort. Toote tüüp: Peakomplekt. Ühenduvustehnoloogia: juhtmega ja traadita, Bluetooth. Soovitatav kasutus: muusika/igapäevane. Kaal: 235 g. Toote värv: roheline

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles