Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Bose QuietComfort 45 peakomplekt juhtmega ja juhtmeta peapaela kõned / muusika USB Type-C Bluetooth valge

  • 316.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 105.66 €
Kaubamärgid BOSE
Kauba ID: 1767441
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Ikooniline VAIKNE. MUGAVUS. JA HELI.
Sa tunned seda kohe, kui need selga paned. Pehmed pehmed padjad isoleerivad teid. Seejärel keerate lülitit ja oot, maailm hääbub. Ja muusika hakkab käima. Algsed mürasummutavad kõrvaklapid on tagasi koos parema maailmatasemel vaikse (lisaks uue Aware Mode), šokeerivalt kergete materjalidega, mis tagavad esmaklassilise mugavuse, ja patenteeritud akustilise tehnoloogia sügava ja selge heli jaoks. Bose QuietComfort® 45 kõrvaklapid – juhtmevabad kõrvaklapid täiusliku vaikse, mugavuse ja heli tasakaaluga.

Tundub maagiline. Aga see pole maagia.
Kõik saab alguse meie tehnoloogiast Acoustic Noise Cancelling™, mis on enam kui 50-aastase uurimistöö tulemus. Kasutame kõrvaklappidesse peidetud pisikesi mikrofone, et pidevalt mõõta, võrrelda ja reageerida välismürale. See müra kustutatakse seejärel vastupidise signaaliga, mille tulemuseks on vähem segajaid ja rohkem teie muusikat. Kasutage vasakpoolsel kõrvaklapil asuvat nuppu, et valida vaikne režiim täielikuks mürasummutamiseks või teadlik režiim, et lubada mõnda ümbrust.

Rohkem muusikat. Ja teadlikkus.
Teadlik režiim toob välismaailma sisse mikrofonidega, mis tabavad teid ümbritsevaid helisid ja esitavad neid loomulikult kõrvaklappide kaudu. See on teie muusika ja teie keskkond korraga. Nii et see kõlab – ja tundub – nagu te ei kannaks üldse kõrvaklappe.

Sinu muusika. Kõrge täpsusega.
Muusika, taskuhäälingusaated ja videod. See on sisu, mida sa armastad. Seetõttu konstrueerisime QC45 kõrvaklapid eksklusiivsete Bose tehnoloogiatega, nagu TriPorti akustiline arhitektuur ja helitugevusele optimeeritud Active EQ, et toota kõike suure täpsusega.

Patenteeritud TriPort-disain annab kõrvaklappidele sügavuse ja täidluse lisamiseks õhutusi – seda kõike ilma nende suurust suurendamata. Nii saate parema heli kõrvaklappidest, mis on väiksemad, kergemad ja mugavamad. Lisaks suurendab helitugevuse jaoks optimeeritud Active EQ kõrgeid ja madalaid helisid, et säilitada sama kõrge täpsusega jõudlus, olenemata sellest, kui valjult või pehmelt kuulate. Helitugevuse vaiksemaks keeramisel jääb bass ühtlaseks ja valjemaks keerates on muusika ikka selge.

Mugavus detailides
Uskumatu kuulamiskogemus nõuab mugavust. QuietComfort® kõrvaklapid pakuvad selles osas jätkuvalt tõsist väärtust, keskendudes kõikidele pisidetailidele. Nagu siledad padjad ilma voltideta, luksuslikult pehme sünteetiline nahk ja minimaalne kinnitusjõud. Peaaegu unustate, et te neid kannate – isegi pärast tundidepikkust kuulamist.

Löögikindel Klaasiga täidetud nailon tugevdab peavõru, et kaitsta kukkumise eest ja säilitada selle kuju.

Kohandatud valatud metall Iga pöördepunkt on ehitatud metallist valatud hingega, nii et need jäävad tugevaks ja vastupidavaks.

Luksuslikult pehme sünteetiline nahk kõrvaklappide patjadel ja peapaela ülaosas tagab kogu päeva mugavuse.

Selgemad vestlused.
Toas ja väljas.

Neljanda välise mikrofoni lisamisega ületab QC45 kõrvaklappide täiustatud häälevõtt konkurentidest. Need kõrvaklapid eraldavad teie hääle ja keskenduvad sellele, samal ajal kui müratõrjuv algoritm filtreerib selgema vestluse jaoks keskkonnahelid välja. See kõik toimub reaalajas, andes teile kindlustunde, et teie hääl kõlab teravalt isegi tuulistes ja mürarikastes tingimustes.

Kuulake kauem
QuietComfort® 45 kõrvaklapid annavad teile rohkem mänguaega kui nende eelkäijad – ühe laadimisega 24 tundi*. Piisavalt, et hoida vaikust ja muusikat ka pikima punasilmsuse lennu ajal. Ja need laadivad USB-C® kaudu kuni 2,5 tunniga. Kiire 15-minutiline laadimine annab kuni 2,5 tundi mänguaega. Või ühendage kaasas olev helikaabel, et juhtmega režiimis veelgi kauem kuulata.

* Aku testimise viis läbi Bose aktiivse mürasummutusega ja pidevas heli taasesituses 50% helitugevusega. Aku tööaeg põhineb tüüpilisel kasutusel ja võib olenevalt kasutusest erineda.Bose QuietComfort 45. Toote tüüp: peakomplekt. Ühenduvustehnoloogia: juhtmega ja traadita, Bluetooth. Soovitatav kasutus: kõned/muusika. Juhtmevaba leviala: 9 m. Kaal: 429 g. Toote värv: valge

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles