Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Boschi universaalpuur 18V-60 1900 p/min võtmeta 1,3 kg must, roheline

Boschi universaalpuur 18V-60 1900 p/min võtmeta 1,3 kg must, roheline
Laos
  • 112.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 37.66 €
Kaubamärgid BOSCH
Kauba ID: 1755697
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Võimas ja kauakestev optimaalseks puurimiseks ja kruvimiseks
Vastupidavus ja suurepärane jõudlus ühes – UniversalDrill 18V-60 toob puidu, metalli ja plasti puurimisse jõudu, täpsust ja lihtsust ning tagab pingutuseta kruvide keeramise. Nüüd, lisaks 20 pöördemomendi ja 2-käigulise käigukasti mitmekülgsusele ja võimsusele, tagab harjadeta mootoritehnoloogia selle külviku tõhusama töö, pakkudes pikemat tööaega. Tugev, 13 mm kõrgkvaliteetne metallist padrun hoiab otsikuid kindlalt paigal ja võimaldab tarvikuid hõlpsalt vahetada. Tööriist kuulub organisatsioonile POWER FOR ALL ALLIANCE. Üks aku suudab töötada paljude erinevate kaubamärkide tööriistadega.

TOIME KÕIGILE Boschi juhtmeta süsteemidele
Olgu siis puurimine, koristamine või aiatöö. Boschi 18 V POWER FOR ALL aku abil saate kiiresti ja lihtsalt erinevate seadmete vahel vahetada. Veelgi suurema paindlikkuse tagamiseks sobib aku ka teiste POWER FOR ALL akuliidu partnerite tööriistadega.

Vastupidavus ja jõud
Harjadeta mootor ühendab endas oluliselt pikema tööea suurema võimsusega. Elektrooniliselt juhitav, see vähendab kuumust, on kontaktivaba, kulumisvaba ja töötab maksimaalse efektiivsusega, samas kui selle kompaktsus võimaldab kergemat ja hõlpsamini kasutatavat tööriistakonstruktsiooni.

Metallist padrun
Võtmeta padrun võimaldab kiiret ja ühe käega otsikuvahetust ning suure kinnitusjõuga puuriteradesse kinnitamist. Metallmaterjal on tugevam ja töökindlam ning takistab tõhusalt puuriterade lahtitulekut. Padruni läbimõõt on 2-13 mm.

Täpsus tehtud lihtsaks
20 pöördemomendi astet maksimaalse täpsuse tagamiseks: erinevate materjalide individuaalseks reguleerimiseks valige lihtsalt eelseadistusrõngast soovitud pöördemoment. Pärast seadistamist maks. lõppseade tagab optimaalse võimsuse.

Kaks käiku püsivalt optimaalse võimsuse tagamiseks
2-käiguline käigukast võimaldab valida iga töö jaoks sobiva võimsuse seadistuse. Selle madalal kiirusel töötav esimene käik sobib ideaalselt kruvide keeramiseks ja suurema läbimõõduga puurimiseks, samas kui selle teine käik võimaldab kiiret puurimist väikese läbimõõduga.

LED valgusti optimaalse nähtavuse tagamiseks
Sisseehitatud LED-valgusti on mugav töötada halvasti valgustatud kohtades.

Mugav võimsusnäidik
Kontrollige kiiresti aku võimsust, vajutades ja hoides all sisse/välja lülitit. Ligikaudset järelejäänud võimsust näitavad kuni kolm rohelist LED-tuld.

Syneoni tehnoloogia: töötab kauem
Syneon Technology vabastab optimaalse võimsuse suure võimsusega ülesannete ajal ja võimaldab maksimaalset vastupidavust vähem intensiivsetel töödel.
Boschi universaalpuur 18V-60. Tootedisain: Püstoli käepidemega trell, Padruni tüüp: Võtmeta. Padruni kandevõime (max): 1,3 cm, Tühikäik (max): 1900 RPM, Puuri läbimõõt puidus (max): 3,5 cm. Toiteallikas: Aku, Aku tehnoloogia: Liitium-Ion (Li-Ion), Aku maht: 2 Ah. Kaal: 1,3 kg, Laius: 56 mm, Sügavus: 165 mm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles