Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Bosch Serie 6 PVS631HC1E Must Sisseehitatud 59,2 cm tsooni induktsioonpliidiplaat 4 tsooni

Bosch Serie 6 PVS631HC1E Must Sisseehitatud 59,2 cm tsooni induktsioonpliidiplaat 4 tsooni
Pole laos
  • 544.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 181.66 €
Kaubamärgid BOSCH
Kauba ID: 1877705
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Ühendage tahvel mobiiltelefoniga
Home Connect, juhtige oma pliidiplaati mobiilseadmest.

Juhtige oma paneeli ja õhupuhastit otse paneelilt
Plate-Bell ühenduse võimalus. Juhtige õhupuhastit otse pliidiplaadilt või seadke see automaatselt optimaalses väljatõmberežiimis sisse lülitama, kui küpsetate oma pliidiplaadiga.

Pliidiplaadi juhtimine on väga lihtne.
Kas te eksite mõnikord pliidiplaadi seadistustega? DirectSelectiga seda teiega ei juhtu, sest saate intuitiivse juhtpaneeli ja märgutuleriba abil valida keedualasid ja reguleerida võimsust otse, kiiresti ja lihtsalt.

Praadimise võti on temperatuuri hoidmine.
Nüüd on PerfectFry Plusiga lihtsam kui kunagi varem. See võimaldab teil automaatselt reguleerida täiuslikku temperatuuri kõigi oma retseptide jaoks. Valige lihtsalt roog ühest meie retseptirakendusest või küsige Alexalt õiget temperatuuri. Valitud temperatuur saadetakse taldrikule ja saate kohe küpsetama hakata. Tänu täiustatud sensortehnoloogiale juhib see automaatselt panni temperatuuri, et toit valmiks täiuslikult ega kõrbeks.

Valmistage suurte anumatega lihtsalt.
Kas teil on külalisi ja peate suurt süüa tegema? CombiInduction funktsioon võimaldab ühendada kaks ristkülikukujulist keeduala, moodustades üheks suureks. Nii on teil rohkem ruumi ja paindlikkust pottide, röstimisnõude või muu vajaliku kasutamiseks.

Sina valitsed oma taldrikul!
Rutiinsed köögitoimingud, nagu täiuslike kõvaks keedetud munade valmistamine õige aja jooksul, on nüüd lihtsamad kui kunagi varem. Favorite abil saate salvestada eelistatud seaded, nagu võimsustase ja küpsetusaeg. Kapoti valgust saab juhtida ka plaadilt. Lihtsalt ühendage pliidiplaat oma Home Connecti kontoga lihtsamaks toiduvalmistamiseks.

Mõnikord peate toiduvalmistamisel pausi tegema.
Näiteks sellepärast, et beebi nutab või uksele või telefonile koputatakse. Pausifunktsiooniga saate toiduvalmistamise peatada ja pliidiplaadi lukustada. Nii saate tegeleda kõigega, mis ette tuleb, või puhastada pliidiplaati kuumust põlema jätmata. Jätkake küpsetamist 10 minuti pärast või vajutades uuesti funktsiooni Bosch Serie 6 PVS631HC1E. Toote värv: Must, Seadme paigutus: Sisseehitatud, Pliidiplaadi laius: 59,2 cm. Juhtimistüüp: puutetundlik, juhtimisasend: ees. Ühendatud koormus (elekter): 6900 W, vahelduvvoolu sisendpinge: 220 - 240 V, vahelduvvoolu sisendsagedus: 50 - 60 Hz Boschi tehnoloogiad (toiduvalmistamine): Home Connect. Laius: 592mm, Sügavus: 522mm, Kõrgus: 51mm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles