Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Bosch 0 603 9E0 000 elektriline kruvikeeraja / löökkeeraja 235 p/min must, roheline

Bosch 0 603 9E0 000 elektriline kruvikeeraja / löökkeeraja 235 p/min must, roheline
Laos
  • 86.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 29 €
Kaubamärgid BOSCH
Kauba ID: 1755699
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
Kerge ja kompaktne multitegumseade lisavõimsusega sujuvamaks kruvikeeramiseks
IXO on võimas ja mugav juhtmeta kruvikeeraja ja multitegumseade kodus kasutamiseks. Selle tööriista uus põlvkond muudab kruvide pingutamise lihtsaks ja sujuvaks lamedamööbli kokkupanemisel või remonditöödel: tugevam mootor tagab eelkäijaga võrreldes kõrgema pöörete arvu ja 20% rohkem võimsust. Uue 2,0 Ah liitiumioonakuga on tööriista tööaeg pikenenud, nii et pikemate ja nõudlikumate tööde puhul on laadimisega vähem vaeva. See kruvikeeraja on kompaktne ja ergonoomiliselt kujundatud loomuliku mugava haarde ja intuitiivse käsitsemise tagamiseks ning sellel on käepärane 360° LED-valgusrõngas, mis tagab parema nähtavuse ja varjudeta töö. Mis kõige parem, IXO-d saab kasutada täiendavateks ülesanneteks, mis ulatuvad peale kruvikeeramise. Kinnitusliides ühildub kõigi IXO Collection tarvikutega, nii et kui töö on tehtud, on see mugav abimees vürtside jahvatamisel ja grilli turgutamisel.

Sujuv jõudlus 20% suurenenud pöördemomendiga
Uue põlvkonna IXO kruvikeerajal on tugevam mootor, mis suurendab tööriista võimsust ja suurendab pöördemomenti 20%. See tagab mugava töö ja sujuva kruvikeeramise.

Keerab kuni 190 kruvi ühe laadimisega
Pikemaajaliste ülesannete puhul, kus on vaja rohkem kruvisid, tagab IXO 2,0 Ah liitiumioonaku pikema tööaega kuni 190 kruviga laadimise kohta, vältides tarbetuid laadimise katkestusi ja tööhäireid.

Õige kinnitus igaks elujuhtumiks.
Miks on palju tööriistu, kui üks seda teha? Ühilduvate IXO Collection tarvikute ja Easy-Click Cap Concept kontseptsiooniga, mis võimaldab tarvikuid lihtsalt kinnitada ja vahetada, muutub IXO kruvikeeraja puurimiseks, lõikamiseks, grillsöe küpsetamiseks ja paljuks muuks asendamatuks multitegumseadmeks.

Pimedate tööalade optimaalne valgustus.
PowerLight hõlbustab tööd tumedates kohtades. Kahe võimsa LED-iga ere valgusrõngas heidab hajutatud valgust tööalale, et tagada suurepärane nähtavus ja varjudeta töö.

Mugav USB-laetav salvestusruum
Kui IXO kruvikeerajat ei kasutata, saab seda tänu tööriista USB-liidesele ja mikro-USB-kaabli toiteühendusele mugavalt laadida, kui seda korralikult karbis hoida.

Stardipakett otsikute ja magnetilise bitihoidjaga
Stardikomplektis on 10 erinevat otsikut, sealhulgas IKEA-otsad (HEX 3 + HEX 5) mööbli kokkupanemiseks ja magnetiline otsikuhoidik, et kitsastes kohtades kõige paremini jõuda.

Kompaktne, kerge ja alati valmis
Liitiumioonakud on kompaktsed ja kerged, vähendavad tööriista kaalu, ei kannata mäluefekti ja püsivad laetuna sõltumata säilitusajast.

Suurepärane käepide mugavuse ja kontrolli tagamiseks
Pehme käepideme tsoon pakub tööriista mugavat käsitsemist ja paremat juhtimist, mis on kasulik funktsioon rakendustes, mis nõuavad ulatuslikku tööriista kasutamist.
Bosch 0 603 9E0 000. Toote tüüp: Elektriline kruvikeeraja, Käepideme kuju: Püstoli käepide, Padruni tüüp: Magnetiline otsakuhoidik. Tühikäigu pöörlemissagedus (max): 235 RPM, Pöördemoment (min): 3 N⋅m, Pöördemoment (max): 5,5 N⋅m. Toiteallikas: Aku, Aku pinge: 3,6 V, Aku mahutavus: 2 Ah. Laius: 46 mm, Sügavus: 147 mm, Kõrgus: 120 mm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles