Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Boom UNO videokonverentsisüsteem 2,1 MP Personaalne videokonverentsisüsteem

  • 385.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 128.66 €
Kaubamärgid Boom
Kauba ID: 1770821
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse
professionaalne veebikaamera tippkohtumiste jaoks

Boom UNO ühendab heli ja video, pakkudes kõik-ühes lahendust kodus töötamiseks, seltskondlikeks ruumides ja väikestes koosolekuruumides. Nautige parimaid koostöölahendusi HD-video ja mitmesuunalise kõlariga kompaktses stiilses paketis Better Meetings. Lihtsalt.

Vestlustuba

Uuringud näitavad, et maailmas on üle 33 miljoni vestlusruumi ja vähem kui 3% neist on videofunktsiooniga. Kuna vestlusruumide pandeemiajärgne kujundus muutub, suureneb vestlusruumide kasutamine.

Täitevbüroo

Koolid ja linnaosad seisavad silmitsi kvaliteetse hariduse pakkumisega pidevalt muutuvas maailmas. Õige varustuse valimine seab õpetajad ja õpilased parima võimaliku õppeedukuse nii virtuaalses kui ka hübriidkeskkonnas.

Teletervis

Teletervis ühendab patsiendid elutähtsate tervishoiuteenustega videokonverentsi kaudu. Suurendades juurdepääsu arstidele ja spetsialistidele, aitavad kaugtervise lahendused tagada, et patsiendid saavad õiget abi, kui nad seda vajavad.

Administratiivne

Videotoega kontorid saavutavad rohkem virtuaalsete koosolekutega, mis võimaldavad haldusmeeskondadel rohkem ära teha.

Poom UNO. Toote tüüp: Personaalne videokonverentsisüsteem. Kokku megapikslid: 2,1 MP. Anduri tüüp: CMOS. HD tüüp: Full HD, Toetatud videorežiimid: 1080p, Maksimaalne kaadrisagedus: 30 kaadrit sekundis. Vaatevälja (FOV) nurk: 120°. Toote värv: valge

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles