Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Bluetooth 5.3 AUX Joyroom JR-CB3 vastuvõtja (must)

Bluetooth 5.3 AUX Joyroom JR-CB3 vastuvõtja (must)
Pole laos
  • 18.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 6.33 €
Kaubamärgid Joyroom
Kauba ID: 1460347
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Bluetooth 5.3 AUX vastuvõtja Joyroom JR-CB3 (must)

Kas teie autoraadio ei toeta Bluetoothi? Pole probleemi – Joyroom JR-CB3 vastuvõtjaga saad mugavalt autos muusikat kuulata, navigatsiooni kasutada ja isegi telefoniga rääkida. Seade toetab Bluetooth 5.3, on varustatud kahe CVC 8.0 mürasummutava mikrofoniga ning on hõlpsasti juhitav sisseehitatud nuppude abil. Ühendage lihtsalt adapter raadioga, siduge see nutitelefoniga ja nautige oma lemmiklugusid!

Mugav

Joyroomiga on kõik vajalik teie käeulatuses. Adapter on varustatud mitme nupuga, millega saate igal ajal lugusid vahetada, helitugevust reguleerida või telefonikõnesid käsitleda. Seda on ka ohutu kasutada – see on muuhulgas kaitstud lühise ja ülekuumenemise eest. Seadmel on ka pehme LED-taustvalgustus, mis aitab nuppe pimedas leida.

Bluetooth 5.3

Nautige usaldusväärset ühendust ja fantastilist heli. Vastuvõtja toetab täiustatud Bluetooth 5.3 tehnoloogiat, mis tagab veelgi kiirema ja stabiilsema edastuse, väiksema latentsuse ja parema helikvaliteedi. Samuti saate ühendada JR-CB3-ga korraga kuni 2 seadet ja nende vahel vabalt liikuda. Samuti võimaldab toode esitada muusikat mälukaardilt või AUX-kaabli kaudu ühendatud seadmest.

Ideaalne helistamiseks

Adapter JR-CB3 pakub ka telefonikõnede jaoks suurepärast helikvaliteeti. Seade on varustatud 2 mikrofoniga, mis salvestavad suurepäraselt teie häält. Samuti pakub see CVC 8.0 mürasummutustehnoloogiat ja IC-filtrit, et tõhusalt kõrvaldada tarbetu taustmüra. Joyroomiga võite olla kindel, et teie ja teie vestluskaaslane kuulete üksteist probleemideta!

Plug and play

Ärge kartke keerukat ja aeganõudvat seadme seadistamist. Joyroomi vastuvõtjat on äärmiselt lihtne kasutada: tänu Plug&Play süsteemile pole vaja teha muud, kui ühendada see autoraadioga. 3,5 mm pistikupesa võimaldab edastada helisignaale ning USB-pistikut kasutatakse seadme toiteks. Lisaks peate toote oma nutitelefoniga siduma vaid üks kord – see ühendub automaatselt iga kord.

Kasti

  • Bluetooth vastuvõtja
  • 3M kleebis x2
  • Kasutusjuhend

Bränd Joyroom
Mudel JR-CB3
Värv Must
Bluetooth 5.3
Vahemik u. 30 m
Mikrofonide arv 2
Toiteallikas USB

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles