Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Bluetooth 5.3 AUX Joyroom JR-CB1 vastuvõtja (hall)

Bluetooth 5.3 AUX Joyroom JR-CB1 vastuvõtja (hall)
Pole laos
  • 20.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 7 €
Kaubamärgid Joyroom
Kauba ID: 1458513
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

AUX Joyroom Bluetooth 5.3 vastuvõtja JR-CB1 (hall)

Bluetooth 5.3 Joyroom vastuvõtja muudab teie autosõidu veelgi nauditavamaks! Seade võimaldab kuulata muusikat juhtmevabalt ja teha telefonikõnesid ilma telefoni kasutamata. Kasutajasõbralik juhtpaneel teeb kasutamise lihtsaks ning sisseehitatud LED-ekraan annab teada aku laetuse olekust. Tänu kompaktsele suurusele ja kergele kaalule saate selle kõikjale kaasa võtta.

Stabiilne ülekanne

JR-CB1 on varustatud täiustatud Bluetooth 5.3 kiibiga ja toetab HSP/HFP/A2DP/AVRCP protokolle. Tänu sellele saate nautida suurepärast, viivitusteta helikvaliteeti ja usaldusväärset signaaliedastust kuni 12 meetri kaugusel. Joyroomi vastuvõtja võimaldab ühendada kuni kaks seadet samaaegselt kasutades Bluetoothi.

Ühilduv

Bluetooth 5.3 ühendusega saate vastuvõtja vabalt ühendada mis tahes telefoni, tahvelarvuti või sülearvutiga. Lisaks on seadmel 3,5mm AUX port, seega saad kasutada ka AUX kaablit (kaasas), et ühendada saatja kõrvaklappide, kõlarite, autostereo või võimendiga.

Pikk tööaeg

Vastuvõtja on varustatud 300 mAh akuga, mis tagab kuni 22 tundi tööaega. Seadet saate laadida komplektis oleva USB-C kaabli abil. Kulub vaid 2 tundi, enne kui seade on uuesti kasutusvalmis. Toode on varustatud sisseehitatud LED-ekraaniga, mis teavitab teid aku laetuse olekust. Nii ei pea te muretsema, et saatja saab kõige ebasobivamal hetkel tühjaks.

Praktilised detailid

Joyroomi vastuvõtjal on intuitiivne LED-paneel, mis muudab selle kasutamise lihtsaks ilma täiendavat rakendust oma telefoni installimata. Sellega saate muuhulgas lugusid vahetada, helitugevust suurendada või vähendada või kõnedele vastata. Komplekti kuulub praktiline metallplaat, tänu millele saad seadme lihtsalt oma auto salongi kinnitada.

Kaasas

  • Bluetooth vastuvõtja
  • USB-A–USB-C laadimiskaabel
  • Ühenduskaabel minipesa 3,5 mm
  • 3,5 mm minipistiku adapter
  • Metallist kinnitusplaat
Mudel JR-CB1
Värv Hall
Bluetoothi versioon Bluetooth 5.3
Aku mahutavus 300 mAh
Edastuskaugus >12 m
Sagedusvahemik 20Hz-20kHz
Mikrofoni tundlikkus -38±2dB
Pinge 3,0–4,2 V
Laadimissisend 5 V = 1 A
Võimsus 50mW
Toetatud protokollid HSP/HFP/A2DP/AVRCP
Vestluse ajal 16 tundi (70% mahust)
Muusika kuulamise aeg 22 tundi (70% mahust)
Laadimisaeg 2 tundi
Mõõtmed 51,4 x 35 x 13,4 mm
Kaal 30 g

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles