Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Bluetooth 5.0 USB-C saatja / saatja Playstationile, arvutile (must)

Bluetooth 5.0 USB-C saatja / saatja Playstationile, arvutile (must)
Pole laos
  • 21.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 7.33 €
Kaubamärgid BlitzWolf
Kauba ID: 1458733
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Blitzwolf AA-BT2 Bluetooth 5.0 USB-C saatja

Blitzwolf AA-BT2 saatja võimaldab teil saata heli teie valitud seadmest kõrvaklappidesse või kõlaritesse. Sellel on lai ühilduvus ja see kasutab Bluetooth 5.0 ühendust, et saaksite nautida usaldusväärset andmeedastust. Samal ajal on toode äärmiselt kerge ja kaasaskantav. Samuti võimaldab see voogesitada heli korraga kahte seadmesse. Komplekt sisaldab ka täiendavat adapterit ja 3,5 mm mikrofoni.

2 ühendusvõimalust

Kasutage saatjat nii, nagu soovite ja nautige veelgi rohkem mugavust. Saate selle ühendada otse teleri, arvuti või konsooli USB-C-porti või kasutada kaasasolevat USB-adapterit. Peaaegu miski ei piira sind!

Bluetooth 5.0

Saavutage keelekümbluse tase, millest olete unistanud, ja sukelduge mängu veelgi rohkem. Saatja ühendub teie seadmetega Bluetooth 5.0 kaudu, et saaksite nautida kvaliteetset heli ja madalat latentsust. Samuti unustate kogelemise ja muud signaaliprobleemid. Nüüd saate oma vastaseid hõlpsalt alistada!

Kaasas väike mikrofon

Kui mängite sageli võrgumänge, siis ilmselt teate, kui oluline on teiste mängijatega tõhus suhelda. Selle abistamiseks on kaasas väike 3,5 mm mikrofon selge ja loomuliku heli jaoks. Nüüd saate hõlpsasti teiste oma meeskonnaliikmetega ühendust võtta ja neid ohu eest hoiatada!

Voogesitage heli korraga kahte seadmesse

Kas mängite juhuslikult teise inimesega mänge? Meil on teile häid uudiseid – AA-BT2 saatja võimaldab edastada heli korraga 2 seadmesse! Näiteks saate selle siduda kahe paari kõrvaklappidega ja nautida koos venna, sõbra või toakaaslasega mängimist.

Lai ühilduvus

Unustage ühilduvusprobleemid. Saate hõlpsasti ühendada saatja selliste seadmetega nagu XBOX One, PlayStation 4, teler, sülearvuti, arvuti või Nintendo Switch. Lisaks võimaldab toode edastada heli kõige kuulsamate kaubamärkide kõlaritesse ja kõrvaklappidesse. Kõik, mida pead tegema, on nautida filmi või mängu!

Kerge ja kaasaskantav

Kas sa lähed puhkusele? Või äkki ootab teid ees pikk rongisõit? Võtke saatja kaasa ja kasutage seda kõikjal, kus soovite! Seade on ülimalt kerge ja kompaktne – selle mõõdud on vaid 5x14x47mm. Saate selle hõlpsalt seljakotti, rahakotti või isegi taskusse mahutada.

Kasti

  • Saatja
  • USB-adapteriga kaabel
  • Mikrofon 3,5 mm
  • Kasutusjuhend
Bränd Blitzwolf
Mudel AA-BT2
Sisendliides USB-C/USB (adapteriga)
Vahemik Kuni 8m
Töösagedus 2,402 GHz – 2,480 GHz
Toetatud protokollid HD, LL, apt, SBC, A2DP, AVRCP, AFH, HFP, HSP
Toiteallikas Seadme toiteallikaks on konsooli USB-C port.
Mõõtmed 5x14x47 mm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles