Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Blue-ray DOCO BH003 mustpeade hüdrabrasiooniga tolmuimeja

Blue-ray DOCO BH003 mustpeade hüdrabrasiooniga tolmuimeja
Laos
  • 28.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 9.66 €
Kaubamärgid DOCO
Kauba ID: 1459733
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

DOCO BH003 Mustpeade eemaldaja koos niisutajaga (Blue-ray funktsiooniga)

Hydrabrasion Mustpeade eemaldaja on kaasaegne seade, mis aitab võidelda tedretähne vastu! Seadmel on 3 otsikut, mis puhastavad nina hõlpsalt ka raskesti ligipääsetavates kohtades. Samuti on võimalik valida erineva imemisvõimsusega töörežiimide vahel. Nüüd saate nautida professionaalseid näohooldusi kodus!

Erakordne jõudlus

DOCO Mustpeade eemaldaja on varustatud spetsiaalse tehnoloogiaga, mis aitab teil mustadest punktidest kiiresti ja lihtsalt lahti saada. Saate seda kasutada ka näo sügavpuhastamiseks ilma nahka kahjustamata.

Blu-ray funktsioon

Seadmel on ka Blue-ray tehnoloogia, mis kaitseb teie nahka veelgi. Üks Blue-ray asub imemisava juures, mis tagab desinfitseerimise ja teine veepaagi juures, mis aitab vältida saasteainete sattumist paaki. DOCO abil võite olla kindel, et kasutate täiesti ohutut seadet!

Kolm erinevat pead

Mustpeade eemaldaja on varustatud kolme erineva kinnitusega, mis vastavad kõigile teie vajadustele! Sirge harjapea on hea valik igapäevaseks näohoolduseks, ümmargune harjapea sobib hästi põhipiirkondade jaoks ning suurim harjapea on hea suuremate pindade puhastamiseks. Tänu sellele saate DOCO seadmega puhastada oma näo kõiki piirkondi.

Erinev imemisvõimsus

Kõigi vajaduste rahuldamiseks on DOCO mustpeade eemaldaja varustatud erinevate imemismeetoditega. Tundliku naha puhul saab kasutada madalaimat seadistust (45 kPa), rasusele nahale aga teist (55 kPa).

Mugav kasutamine

Lisaks funktsionaalsusele on seadet väga mugav kasutada: piisab ühest käest hoidmisest ning seda saab juhtida ühe nupuga. Samuti on seda väga lihtne puhastada, kuna nii pea kui ka paagi saab eemaldada ühe liigutusega. Lihtne kasutada kõigile!

Suurepärane aku

Seadmel on suur 900mAh aku, mida saab laadida USB-C kaabli abil. Seade võib ühe laadimisega töötada kuni 1-1,5 kuud. Lisaks ei pea te muretsema selle pärast, et see ootamatult tühjaks saab, kuna see näitab, et selle laetuse tase on juba madal. Naudi professionaalset nahahooldust kodus!

Tootja ARST
Mudel BH003
Aku mahutavus 900 mAh
Tööaeg kuni 1,5 kuud
Imemisvõimsus kuni 55 kPa
Sissepääs 5 V = 800 mA
Veepaagi maht 300 ml
Suurus 180 × 35 mm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles