Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Blitzwolf BW-WA6 RGB 80W juhtmevaba Bluetooth kõlar

Blitzwolf BW-WA6 RGB 80W juhtmevaba Bluetooth kõlar
Laos
  • 89.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 30 €
Kaubamärgid BlitzWolf
Kauba ID: 1899183
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Blitzwolf BW-WA6 RGB 80W juhtmevaba Bluetooth kõlar

Blitzwolf BW-WA6 RGB 80W kõlar on seade, mis mitte ainult ei paku kvaliteetset heli, vaid muutub tänu uuenduslikele funktsioonidele ka iga peo keskpunktiks. Selle abiga elavdad oma lemmikhelidega iga majapidu, karaokepeo või lõõgastusseansi. Sellel on kaks kõlarit, kolm ekvalaiseri režiimi, RGB valgusefektid, kahe mikrofoni tugi (müüakse eraldi) ja mitmekülgsed ühendusvõimalused, sealhulgas USB-A ja Bluetooth 5.0. Selle laialdased funktsioonid, kindel konstruktsioon ja kasutuslihtsus teevad sellest ideaalse valiku muusikasõpradele.

Kaks kõlarit ja 80 W võimsus

Blitzwolf BW-WA6 on varustatud kahe 78 mm läbimõõduga kõlariga, mis koos muljetavaldava 80 W võimsusega tagavad sügava bassi ja kristallselged kõrged toonid. Tänu sellele kõlab muusika žanrist sõltumata erakordselt dünaamiliselt ja täisväärtuslikult. Võimas aku tagab kuni 6 tundi pidevat taasesitust, muutes selle ideaalseks kaaslaseks pikkadeks õhtuteks.

Ekvalaiseri režiimid ja heli juhtimine

Kõlar pakub kolme ekvalaiseri režiimi – tasakaal, vokaalrežiim ja bassirežiim –, mis võimaldavad reguleerida heli vastavalt oma eelistustele ja esitatava muusika tüübile. Korpusel asuvad füüsilised nupud võimaldavad hõlpsasti ekvalaiseri režiime vahetada, helitugevust reguleerida ja lugude vahel vahele jätta, mis annab kasutajale täieliku kontrolli esitatava muusika üle.

RGB valgusefektid

RGB-valgustid mitte ainult ei lisa kõlarile esteetilist võlu, vaid loovad ka ainulaadse atmosfääri muusika kuulamisel või karaoket lauldes. Võimalus muuta värve ja valgusefekte olenevalt muusika meeleolust või rütmist muudab iga kohtumise muusikaga veelgi maagilisemaks.

Mitmekülgsed ühendusvõimalused

Blitzwolf BW-WA6 kõlar pakub lisaks standardsele Bluetooth 5.0 ühendusele ka USB-A sisendit pendrive, energiaallikate või OTG nutitelefonide jaoks. Lisaks toetab see kuni 128 GB mahuga TF-kaarte ja USB-mälupulki, mis teeb sellest äärmiselt universaalse seadme, mis suudab esitada muusikat erinevatest allikatest.

Palju eeliseid

Blitzwolf BW-WA6-l on ka tugev metall- ja arvutikonstruktsioon, IPX5 veekindlus ja kompaktsed mõõtmed, mis teeb sellest vastupidava seadme, mis on valmis igaks seikluseks.

Määrake sisu

Kõlar x 1

USB-C kaabel x 1

3,5 mm helikaabel x 1

Kasutusjuhend x 1

Mark BlitzWolf
Mudel BW-WA6
Värv Must
Võimsus 80W
Materjal Metall + arvuti
Kaalud 1780 g
Mõõtmed 205 x 123 x 95 mm
Kõlari läbimõõt 78 mm x 2
Mikrofon Jah
Helitugevuse reguleerimine Jah
Bluetoothi versioon 5.0
Toetatud profiilid HSP/HFP/A2DP/AVRCP
Heli dekodeerimise tugi AAC
Edastuskaugus 10 m
Takistus 4Ω±15%
Sagedusreaktsioon 20Hz-16KHz
Aku mahutavus 6000 mAh
Laadimisaeg 2-3 tundi
Muusika mängimise aeg 3-6 tundi
TF-kaardi tugi kuni 128 GB
USB-mälu tugi kuni 128 GB
Veekindel IPX5
Omadused
Bluetoothi versioon 5.3
Brutokaal 2400
Järgmine tarne
Kasti kõrgus 13,60
Kasti laius 17,80
Kasti pikkus 24,60
RMS koguvõimsus 2140
Viimane tarne

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles