Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Blitzwolf BW-WA4 30W 4000mAh Bluetooth kõlar

Blitzwolf BW-WA4 30W 4000mAh Bluetooth kõlar
Laos
  • 44.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 15 €
Kaubamärgid BlitzWolf
Kauba ID: 1456775
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Bluetooth kõlar Blitzwolf BW-WA4

Teie lemmikmuusika võib olla kõikjal. Seade on kompaktse disainiga ja veekindel, nii et võite selle julgelt kaasa võtta reisile mägedesse, aiapeole jne. Muljetavaldava heli eest vastutavad DSP kiip ja 30 W võimsus, saate ka kohandada BW-WA4 töö vastavalt teie vajadustele, kasutades heliekvalaiserit. Saate ühendada kõlari teise seadmega, kasutades Bluetooth 5.0 või AUX- ja TF-porte. Vastupidav aku pakub kuni 20 tundi kasutusaega ja seda saab laadida umbes 3 tunniga. Lisaks saab seda juhtida häälega ja ühendada kaks kõlarit korraga, et veelgi hõlpsamini kasutada.

Helikvaliteet, mida väärite

BlitzWolfi kõlari võimsus on 30 W, pakkudes suurepärast helikvaliteeti. Tänu sellele saate nautida üksikasjalikku heli ja sügavat bassi. Tänu heliekvalaiserile saate BW-WA4 ka oma vajadustele vastavaks kohandada. Paremate tulemuste saavutamiseks saate ühendada 2 kõlarit korraga.

Mitmed ühendusvõimalused

Veelgi suuremaks kasutusvabaduseks pakub BW-WA4 mitmeid ühendusvõimalusi. Kõlar toetab Bluetooth 5.0, mis tagab kiire ja stabiilse signaaliedastuse. AUX-porti saate kasutada ka valitud seadme ühendamiseks või muusika esitamiseks TF-mälukaardi kaudu.

Kestev

Võtke BlitzWolfi kõlar kaasa piknikule või aiapeole – kuhu iganes soovite. Seade on varustatud vastupidava 4000 mAh akuga, mis võimaldab mängida muusikat kuni 20 tundi. Lisaks on see IPX6 veekindel, nii et saate seda kasutada kahjustusi kartmata.

Sisseehitatud mikrofon

BW-WA4 kõlari eeliseks on ka sisseehitatud mikrofon, tänu millele saab kasutada hääleassistenti. Seade töötab Siri ja Google Assistantiga. Mängimise alustamiseks ei pea telefoni välja võtma, piisab lihtsast häälkäsklusest.

Kompaktne, läbimõeldud disain

Kõlari kerge ja kompaktne disain võimaldab hõlpsat hoiustada. Seda saab hõlpsasti seljakotti või rahakotti panna. Silikoonkate takistab kõlari käest libisemist. Tänu spetsiaalsele augule saab selle külge kinnitada ka jalutusrihma. Lisaks pakuvad mugavat kasutamist ülaosas asuvad nupud. Nende abiga saate näiteks reguleerida helitugevust, peatada taasesituse või reguleerida heli ekvalaiserit.

Kaasas

  • kõneleja
  • USB-C laadimiskaabel
  • 3,5 mm helikaabel
  • kasutusjuhend
Direktor BlitzWolf
Mudel BV-VA4
Värv Must
Kaalud umbes 689 g
Mõõtmed 215 x 55 x 68 mm
Võimsus 30 W
Mikrofon Jah
Bluetoothi versioon 5.0
Toetatud heliprofiilid HSP/HFP/A2DP/AVRCP
Jõuülekande ulatus 10 m
Takistus 4 oomi ± 15%
Sagedusreaktsioon 80Hz-18000Hz
Aku mahutavus 4000 mAh
Laadimisaeg Umbes 3 tundi
Tööaeg

Muusika esitamise aeg: 6 tundi (50% helitugevusest)

Kõneaeg: 20 tundi (70% helitugevusest)

Sisendpinge 5V/2,1A
Veekindel IPX6
Laadimisport Tüüp-C
Omadused
Väljundvõimsus 30 W
Värv must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles