Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

BlitzWolf BW-VS6 100 kaasaskantav projektsioonekraan

BlitzWolf BW-VS6 100 kaasaskantav projektsioonekraan
Pole laos
  • 72.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 24.33 €
Kaubamärgid BlitzWolf
Kauba ID: 1463269
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Kaasaskantav projektsioon BlitzWolf BW-VS6 100 tolli

Nautige oma lemmikfilme ja -saateid sõprade ja perega 100-tollisel BlitzWolfi projektsiooniekraanil. BW-V6 pakub 4K eraldusvõimega pilte ja elutruu värvide taasesitamist, samas kui vastupidav alus ja kaasaskantav disain võimaldavad teil vaadata erinevat sisu kõikjal – isegi õues! 160° vaatenurk tagab, et kõik teie rühma liikmed saavad nautida selget Ekraan on valmistatud valmistatud kvaliteetsetest materjalidest, nagu polüester.

12Blitzwolf/BW-VS6-100tolline/6

Suurepärane pildikvaliteet

Kui otsite kaasahaaravat visuaalset kogemust, on BlitzWolfi 100-tolline 4K projektsioonekraan ideaalne valik. BW-VS6 võimaldab teil nautida eredaid, selgeid ja realistlikke pilte, mis tekitavad tunde, nagu oleksite tegevuse keskmes. 160° vaatenurk võimaldab mitmel inimesel korraga filme vaadata. Lisaks tagavad täpselt taasesitatud värvid veelgi realistlikuma vaatamiskogemuse. Ükskõik, kas vaatate märulifilme, romantilisi komöödiaid või korraldate multimeediumiesitlust, BW-VS6 annab teile unustamatu kogemuse ja rahuldab kindlasti teie visuaalsed vajadused.

12Blitzwolf/BW-VS6-100 tolli/5

Hankige täielik vabadus

Unustage piirangud! Kvaliteetsest alumiiniumist valmistatud stabiilse aluse abil saate filme vabalt vaadata ka õues. Ärge muretsege, tugev tuul võib ekraani kukkuda ja kahjustada saada. Toode on äärmiselt vastupidav ja sobib karmidesse ilmastikutingimustesse. Stendi kokkupanek on kiire ja probleemivaba – seadmed saab mõne minutiga kokku- ja lahti võtta kõikjal. Kaasaskantav disain ja kerge kaal võimaldavad teil ekraani reisidele ja välitegevustele kaasa võtta.

12Blitzwolf/BW-VS6-100 tolli/2

Pedantne meisterdamine

BlitzWolf BW-VS6 100-tolline projektsioon on visuaalse kogemuse kehastus. See on valmistatud polüestrist ja sellel on paksem lõuend, et tagada suurepärane pildikvaliteet ilma lainetuste ja moonutusteta. Olenemata sellest, kas kasutate seda sise- või välistingimustes, pakub toode loomulikke ja elutruid värve ning eredaid ja selgeid 4K-pilte.

12Blitzwolf/BW-VS6-100 tolli/3

Kaasas

  • Projektsiooniekraan
  • Seisma
  • Paigalduskomponendid
Tootja BlitzWolf
Mudel BV-VS6
Luba 4K
Kuvasuhe 16:9
Vaatenurk 160°
Töötemperatuur -20°С kuni 60°С
Projektsiooni mõõtmed 221 x 124 cm
Voldimata mõõtmed 232 x 187 x 49 cm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles