Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Blitzwolf BW-SL4 lauaalus/statiiv telefonile, LED lambiga

Blitzwolf BW-SL4 lauaalus/statiiv telefonile, LED lambiga
Pole laos
  • 20.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 7 €
Kaubamärgid BlitzWolf
Kauba ID: 1455555
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

BlitzWolfi rõngaslamp

Spetsiaalne valgustus on ideaalne lahendus YouTube'is, TikTokis videote salvestamise või Instagramis vlogimise hõlbustamiseks. Sobib ka kauni läike lisamiseks meigi- ja isetegemisprojektide tegemisel ning isegi õpetamisel või lihtsalt kaunistuse lisandina. See pakub võimalust seadistada 3 värvitemperatuuri tooni ja kümme heledusastet, et valgust keskkonnaga kõige paremini sobitada. Lamp on paigaldatud reguleeritavale statiivile ja toiteallikaks on USB-laadija.

Sobiv disain

Lamp on valmistatud rõngakujuliselt, nii et valgus jaotub ühtlaselt. Sellel on 3 tüüpi jaheda, sooja ja loomuliku säraga värvitoone. Valgusvoog ulatub 2800Lm, mis tähendab, et valgus on väga hele. Lisaks võimaldavad 10 erinevat taset erksaid värve sobitada valgustuse ideaalselt vastavalt teie soovile.

Universaalne juhtimine

Helendav statiiv võimaldab kaugjuhtimist kõikjalt. USB-laadija kaablisse sisseehitatud väike paneel võimaldab hõlpsalt juhtida kogu lampi. Sellel on sisse/välja nupud, liikuva osa pööramise ja valguse intensiivsuse vähendamise või suurendamise funktsioon. Lisaks on Bluetooth veel üks eelis, kuna see ühildub IOS-i, Androidi mobiiltelefonide ja 360° kaameratega.

Nutikas disain

BlitzWolfi rõngaslamp on disainitud nii, et see oleks kasutamise ajal võimalikult mugavalt paigutatud. Statiivi saab kokku voltida kuni 40 cm kõrguseks Teie otsustate, millise kõrguse soovite seada. Ülemine luminestsentsosa on võimeline pöörlema ümber oma telje, et seada ideaalselt valgusnurka.

Üksikasjalik täpsus

Mati tekstuuriga kaetud teleskoopvars võimaldab kiiresti reguleerida vajalikku kõrgust, ei libise, on vastupidav kriimustustele ja väiksematele kahjustustele. Klambril on ka võimalus reguleerida vastavat klambrit, et telefon kindlalt ühes kohas hoida. Ümmargune alus tagab stabiilsuse ja vastupidavuse. Klamber sobib enamikele 3,5–6-tollistele nutitelefonidele. Selle toiteallikaks on USB-laadija.

Lihtne paigaldus

Statiivi ise kokkupanemiseks kulub vaid paar lihtsat sammu. Kinnitage latt soovitud kõrgusele ja keerake see kruviga kinni. Seejärel kinnita varras ümarale alusele. Kui valgusti põhiosa on suunatud statiivi jalale, keerake kruvi tugevasti kinni. Vabastage käepide ja keerake see läbi varda, seejärel proovige see stabiilsena hoidmiseks sisse kruvida. Viimane samm on telefoni kinnituse kinnitamine klambri külge.

Tootja Blitzwolf
Mudel BV-SL4
VEL 64
Värviline temperatuur 3300-6000K
Ärritav USB
Lambi suurus 8 tolli
Kaal 1,05 kg
Heleduse tasemed 10
Valgusvoog 2800 lm
Värvi toon lahe/soe/looduslik
Pikkus 22 x 40 cm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles