Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

BlitzWolf BW-SL0 Pro rõngaslamp, LED

BlitzWolf BW-SL0 Pro rõngaslamp, LED
Pole laos
  • 17.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 6 €
Kaubamärgid BlitzWolf
Kauba ID: 1455809
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Kinnitatav rõnga täitevalgusti

Lambil on 3 heledusastet: soe, valge ja üleminekuga sooja ja külma vahel. Värvitemperatuur ulatub 3500-6500K. Valguse värvi muutmiseks vajutage lihtsalt nuppu. Teisest küljest, kui soovite valgust hämardada või heledamaks muuta, hoidke nuppu veidi kauem all. Lisaks on taskulambil SOS-režiim, mida saab aktiveerida nupu topeltvajutusega. BW-SL0 Pro puhul ei pea te pildistamisel muretsema kehva valgustuse pärast.

Lisavalgustus

40 LED-pirniga taskulamp pakub hämaras pildistamisel lisa- või külgvalgustust. Samuti aitab see teil saada parema kvaliteediga fotosid või videoid, kui loomulikku valgust pole.

Ergonoomiline disain

Lamp on kompaktse suurusega, nii et võite selle endaga kõikjale kaasa võtta, peole, kontserdile või matkale. Seda on lihtne kasutada ja seda saab lihtsalt kinnitada näiteks telefoni külge. Saate seda kasutada ka taskulambi või hädavalgusena. Toode on varustatud libisemis- ja kriimustuskindla švammiga, mis takistab tõhusalt selle väljakukkumist ning kaitseb telefoni kriimustuste eest. Lamp töötab ka ilma teiste seadmetega suhtlemata.

Bränd Blitzwolf
Mudel BV-SL0 Pro
Toote suurus 90 x 90 x 20 mm
Kaal 60g
Toitepinge 1 W
Värviline temperatuur 3500–6500 tuhat
Valgusvoog 800lm
Liides USB
Aku mahutavus 600 mAh
Laadimisaeg 3 tundi

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles