Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Blitzwolf BW-PLT1 Smart Star projektor, Wi-Fi

Blitzwolf BW-PLT1 Smart Star projektor, Wi-Fi
Pole laos
  • 65.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 22 €
Kaubamärgid BlitzWolf
Kauba ID: 1457684
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Nutikas täheprojektor BlitzWolf BW-PLT1

Looge valitud ruumis ainulaadne atmosfäär. Nutikas täheprojektor BlitzWolf BW-PLT1 ei kuva mitte ainult tähti, vaid ka värvilisi udukogusid, luues vapustavaid visuaalseid efekte. Saate seda juhtida rakenduse abil, mis võimaldab reguleerida ka erinevaid valgustuse sätteid, nagu heledus või värv. Samuti on 4 režiimi, isetegemise stsenaariumid ja taimeri funktsioon. Lisaks ühildub toode Google Assistanti ja Amazon Alexa häälassistentidega.

Tähistaevas teie kodus

Loo oma kodus ainulaadne atmosfäär. BlitzWolfi täheprojektor võimaldab teil kuvada oma seinale või lakke tuhandeid pöörlevaid tähti, värviliste udukogudega tähti või lihtsalt udukogusid. Veelgi huvitavamate visuaalsete efektide saamiseks saate selle seada ka 4 erineva nurga alla. Valige enda jaoks parim seade ja nautige hämmastavat atmosfääri valitud ruumis!

Rakenduses on palju funktsioone

Projektorit saad mugavalt juhtida kasutades BlitzWolfi või Tuya rakendust. Reguleerige mugavalt heledust ja pöörlemiskiirust, muutke udukogu värve ja reguleerige selle kontrasti. Võimalused on peaaegu lõputud! Samuti saate valida 4 saadaoleva režiimi hulgast või luua oma stseene, et kohandada valgust vastavalt olukorrale. See muudab projektori ideaalseks peoks või romantiliseks õhtusöögiks!

Hääljuhtimine

Kas soovite projektori sisse lülitada või heledust reguleerida, kuid teil pole nutitelefoni käepärast? Sa ei pea enam oma kohalt lahkuma! BW-PLT1 ühildub Amazon Alexa ja Google Assistantiga. Nii et saate seda juhtida häälkäskluste abil. Nüüd on vaja vaid mõnda hästi valitud sõna, et nautida kaunist tähistaevast oma toas!

Kasti

  • Projektor
  • USB-kaabel
  • Kasutusjuhend
Bränd BlitzWolf
Mudel BV-PLT1
Sissepääs 5V DC 1A
Laservärv Roheline
Lainepikkus 515-520 nm
Klassifikatsioon I klass
LED värv RGB
LED-projektori efekt udukogu
Ühendus Wi-Fi 2,4 GHz IEEE 802.11 b/g/n
Rakendus BlitzWolf / Thuja / Tark elu
Ühilduvus Amazon Echo / Google Home
Töötemperatuur -10°С - 40°С
Mõõtmed 151x78x151 mm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles