Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Blitzwolf BW-Mini75 punane sw mehaaniline klaviatuur

  • 90.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 30.33 €
Kaubamärgid BlitzWolf
Kauba ID: 1533345
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Blitzwolf BW-Mini75 punane lineaarne mehaaniline klaviatuur

Blitzwolf BW-Mini75 on madala profiiliga mehaaniline punaste lineaarsete lülititega klaviatuur, mis muudab tippimise ja mängimise naudinguks. See pakub kolme tüüpi ühenduvust (Bluetooth, 2,4 GHz ja USB-C), N-klahvi ümberlülitamise funktsiooni, makro loomist, vastupidavat 1850 mAh akut, RGB taustvalgustust ja 6 lisalülitit.

Madal kaldenurk

Blitzwolf BW-Mini75 klaviatuuri kompaktne suurus ja õhuke profiil mitte ainult ei lisa selle esteetikat, vaid parandab oluliselt ka mugavust ja ergonoomikat kasutamise ajal. Madala profiiliga disain vähendab trükkimise ajal käte kaldenurka, vähendades pinget ja võimalikku pinget randmetes ja käsivartes. See muudab BW-Mini75-ga tippimise või mängimise palju nauditavamaks isegi pikkade pidevate kasutustundide ajal. See on oluline aspekt, eriti neile, kes veedavad palju aega arvuti taga, kuna see tagab mugavuse ning toetab tervist ja heaolu igapäevasel kasutamisel.

Täiustatud funktsioonid mängijatele ja professionaalidele

Funktsiooniga N-Key Rollover registreerib Blitzwolf BW-Mini75 klaviatuur iga klahvivajutuse, olenemata sellest, mitut klahvi korraga vajutatakse. See on ideaalne lahendus mängijatele, kes nõuavad kiirete klahvikombinatsioonide täpsust. Makro loomise funktsioon lihtsustab korduvaid toiminguid, võimaldades lühendada klahvijadasid ühe vajutusega.

Vastupidav aku

1850 mAh aku tagab, et klaviatuur on kasutamiseks valmis alati, kui kasutaja seda vajab. BW-Mini75 ei vaja sagedast laadimist.

Vastupidavus ja kvaliteetsed materjalid

Blitzwolf BW-Mini75 klaviatuur on varustatud kvaliteetsete PBT-klaviatuuridega, tagades vastupidavuse ja mugava kasutamise. Kulumis- ja läikekindlus tagab, et klaviatuur näeb kaua uus välja.

Paki sisu

Klaviatuur x 1

Lisalülitid x 6

USB-C kaabel x 1

Võtmekorgi tõmbaja x 1

Manuaal x 1

Bränd Blitzwolf
Mudel BW-Mini75
Lülitid Punane, lineaarne
Võtmete arv 84
Aku mahutavus 1850 mAh
Kaal 0,5 kg
Mõõtmed 314 x 132 x 22 mm
Süsteem Windows/MacOS
Ühenduvus USB-C, Bluetooth, 2,4 GHz
Omadused
Lüliti tüüp Mehaanilised lülitid - Outemu Blue
Taustvalgus RGB
Ühendus Ühendatud
Värv hall

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles