Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Blitzwolf BW-HP6 juhtmevabad kõrvaklapid

Blitzwolf BW-HP6 juhtmevabad kõrvaklapid
Laos
  • 32.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 11 €
Kaubamärgid BlitzWolf
Kauba ID: 1898673
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Blitzwolf BW-HP6 juhtmevabad kõrvaklapid

Modernsus, mobiilsus ja erakordne helikvaliteet – seda pakuvad Blitzwolf BW-HP6 juhtmevabad kõrvaklapid. Nende kokkupandav disain muudab need ideaalseks neile, kes on pidevalt liikvel, tagades transportimise lihtsuse jõudluses järeleandmisi tegemata. Uusima Bluetooth 5.2 tehnoloogia, 40 mm kõlarite, täiustatud mürasummutussüsteemi (ANC) ja muljetavaldava aku kasutusajaga on need kõrvaklapid suurepärane valik.

Kokkupandav disain – liikuvus ja mugavus

Blitzwolf BW-HP6 kõrvaklappide ainulaadsus saab alguse nende kokkupandavast disainist, mis võimaldab hõlpsat hoiustada ja transportida. See on ideaalne lahendus inimestele, kes hindavad liikuvust ja soovivad, et lemmiktarvikud oleksid alati käepärast. Kerge kaal (ainult 0,216 kg) ja kompaktsed mõõtmed kokkupanduna muudavad need kõrvaklapid tõeliseks kaaslaseks igal teekonnal.

Bluetooth 5.2 – juhtmevaba vabadus

BW-HP6 kõrvaklappide Bluetooth 5.2 tehnoloogia tagab stabiilse ja kiire ühenduse kuni 10 meetri kaugusel. Tänu HSP, HFP, A2DP ja AVRCP profiilide toele on kasutajale tagatud ühilduvus paljude seadmetega ja sujuv heliandmete edastamine. See on juhtmevaba vabadus, mis võimaldab teil nautida oma lemmikmuusikat või helistada ilma juhtmete piiranguteta.

Tööaeg – töökindlus pikkadeks tundideks

BW-HP6 kõrvaklappidel on muljetavaldav tööaeg, pakkudes kuni 75 tundi muusika kuulamist ilma mürasummutusfunktsiooni (ANC) aktiveerimata ja kuni 42 tundi, kui ANC on sisse lülitatud. 500 mAh aku laadimiseks piisab vaid 2-tunnisest laadimisest, kasutades kaasasolevat USB-C-kaablit. See aku jõudlus tagab kasutajatele katkematu muusikaelamuse päevadeks.

Müravähendus (ANC) – selge heli kõikides tingimustes

Aktiivne mürasummutussüsteem kuni -22dB võimaldab teil keskenduda muusikale ilma ümbritsevast segamisest. Olenemata sellest, kas olete mürarikkas linnakeskkonnas, kontoris või liikvel, tagab ANC-tehnoloogia kristallselge heli, võimaldades teil helimaailma täielikult sukelduda.

Mängurežiim - eelis igas mängus

Mängurežiim on funktsioon, mis rahuldab ka kõige nõudlikumaid mängijaid. Minimaalsed heliviivitused tagavad, et iga mängusisene heli sünkroonitakse ekraanil toimuva tegevusega, andes teile vastaste ees eelise ja rikkalikuma mängukogemuse. Koos kvaliteetse BW-HP6 mikrofoniga saavad neist mitte ainult muusika kuulamise tööriist, vaid ka asendamatu varustus mängijatele.

Kõrvaklapid x 1

USB-C kaabel x 1

Manuaal x 1

Mark BlitzWolf
Mudel BW-HP6
Värv Must
Bluetooth-ühendus Jah, versioon 5.2
Töökaugus 10 m
Toetatud profiilid HSP/HFP/A2DP/AVRCP
Heli dekodeerimise tugi AAC, SBC
Sagedusreaktsioon 2,4 GHz ~ 2,4835 GHz
Aku mahutavus 500 mAh
Kõneaeg 70h
Tööaeg 75h (ANC väljas), 42h (ANC sees)
Laadimisaeg 2 tundi
Laadimisport USB-C
ANC Jah, max -22dB
Kõlari suurus 40 mm
Kõlari suurus 40 mm
Mängurežiim Jah
Mikrofon Jah
Helitugevuse reguleerimine Jah
Tungraua 3,5 mm EI
Kaalud Kaal 0,216 kg
Omadused
Bluetoothi versioon 5.2
Brutokaal 300
Järgmine tarne
Kasti kõrgus 8,50
Kasti laius 13,50
Kasti pikkus 16,00
RMS koguvõimsus 280
Satelliidid
Traadita sagedusala hõbedane
Veekindluse sertifikaat
Viimane tarne

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles